Σε DVD η best-of streaming συναυλία των Katatonia

Το "Dead Air" θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο με τα 20 πιο δημοφιλή κομμάτια των Σουηδών

11/09/2020 @ 09:59

H σουηδική dark rock μπάντα Katatonia πριν μερικούς μήνες, εν μέσω καραντίνας, πραγματοποίησε μια streaming συναυλία από το studio Grondahl στη Στοκχόλμη.

Το συγκεκριμένο live, όπου οι οπαδοί ψήφισαν το setlist, ήταν όπως φαίνεται προγραμματισμένο να καταγραφεί, ώστε στις 13 Νοεμβρίου να κυκλοφορήσει με τίτλο "Dead Air" μέσω της Peaceville τόσο σε DVD όσο και σε διπλό CD.

«Λόγω μιας ακατανίκητης ζήτησης, επιβεβαιώνουμε με περηφάνεια ότι το livestream της καραντίνας από το studio Grondahl νωρίτερα μέσα στη χρονιά, θα κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή όπου θα μπορείτε να ξαναζήσετε την εμπειρία των 20 πιο δημοφιλών κομματιών, όπως τα ψήφισαν οι οπαδοί μας σε όλο τον κόσμο. Αυτή η μοναδική βραδιά της 9ης Μαΐου θα μας θυμίζει πάντα εξίσου περίεργο και φανταστικό, οπότε φαντάζει σημαντικό να το διαθέσουμε σαν κάτι που μπορείς να αγγίξεις και να έχεις για πάντα» δήλωσε ο ιδρυτής της μπάντας, Anders Nystrom.

Αυτή θα είναι η δεύτερη κυκλοφορία των Katatonia φέτος, μετά το "City Burials" την κριτική του οποίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο του δίσκου από τον Travis Smith και το tracklist.

katatonia-dead-air-cover

1 Lethean 
2 Teargas 
3 Serein 
4 Deliberation 
5 The Winter Of Our Passing 
6 Ghost Of The Sun 
7 The Racing Heart 
8 Soil's Song 
9 Old Heart Falls 
10 Forsaker 
11 Tonight's Music 
12 In The White 
13 Leaders 
14 Lacquer 
15 Omerta 
16 My Twin 
17 Unfurl 
18 July 
19 Evidence 
20 Behind The Blood

  • SHARE
  • TWEET