Σε εγχείρηση καρδιάς υποβλήθηκε ο Richie Faulkner

Το μήνυμα της συντρόφου του, Mariah Lynch

29/09/2021 @ 12:44

Την Δευτέρα ανακοινώθηκε ότι οι Judas Priest αναβάλουν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω σοβαρού καρδιακού προβλήματος του Richie Faulkner που έχρηζε νοσηλείας.

Εχθές εν τέλει, έγινε γνωστό ότι ο Βρετανός κιθαρίστας υποβλήθηκε σε ιδιαίτερα επείγουσα εγχείρηση καρδιάς και πλέον ξεκουράζεται, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Tα τελευταία νέα μοιράστηκε μέσω ανάρτησης στο Instagram η σύντροφός του, Mariah Lynch, κόρη του πρώην κιθαρίστα των Dokken, George Lynch.

Στην οικογενειακή φωτογραφία, το ζεύγος ποζάρει με την μικρή Daisy Mae, που ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο του 2020.

Τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν μεταξύ άλλων οι Paul Stanley, Zakk Wylde, Doug Aldrich, Gary Holt και Joe Bonamassa, με τους δύο τελευταίους να εξαίρουν τον ταλέντο και τον χαρακτήρα του 41χρονου μουσικού.

Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε με την σειρά μας αυτή την στιγμή για έναν τόσο νέο άνθρωπό που αντιμετώπισε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας, είναι να βρεθεί γρήγορα υγιής στην αγκαλιά της οικογένειάς του.

Εφόσον βέβαια οι συνθήκες το επιστρέψουν, θα χαρούμε να ξαναδούμε τον Richie Faulkner στην χώρα μας με τους Judas Priest, το επόμενο καλοκαίρι στο Release Athens 2022.

  • SHARE
  • TWEET