Igor Cavalera: «Ο ήχος των Korn είναι απαίσιος»

Οι αδελφοί Cavalera απαντούν στους ισχυρισμούς Davis περί αντιγραφής...

31/10/2016 @ 20:48

Ο δίσκος των Sepultura "Roots" «κατηγορήθηκε» πρόσφατα από τον Jonathan Davis ότι «αποτελεί μια κραυγαλέα αντιγραφή» του ήχου των Korn.

Τώρα, έφτασε η ώρα για των αδελφών Cavalera να απαντήσουν και το έκαναν, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις Davis «παιδαριώδεις».

Κατά την διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής στον Καναδικό CKRL 89.1 FΜ, ζητήθηκε απάντηση από τους Cavalera στους πρόσφατους ισχυρισμούς του τραγουδιστή των Korn και ο Igor δήλωσε: «Δεν το βλέπω έτσι. Θεωρώ τον ήχο των Korn, με το μπάσο, απαίσιο. Δεν είχαμε κάτι τέτοιο. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί εκνευρίστηκε [ο Davis] αφού δεν βλέπω μεγάλη ομοιότητα μεταξύ τους».

Και ο Max προσέθεσε: «Συν ότι οι Korn δεν αποτέλεσαν τον μόνο λόγο για τον οποίο θέλαμε να δουλέψουμε με τον Ross [παραγωγό]. Είχε κάνει ένα demo για τους Fear Factory που μου άρεσε πολύ και είχε έναν πολύ ωμό ήχο. Καθώς κι ένα πολύ ωραίο τραγούδι του δίσκου "Adrenaline" των Deftones. Οι ισχυρισμοί είναι παιδαριώδεις, έτσι είναι και ο Davis. Πραγματικά, δεν δίνω δεκάρα ούτε για τους Korn, ούτε για κανέναν άλλο».

Το "Roots" έγινε επισήμως χρυσό το 2005 από την RIAA (Recording Industry Association of America), αφού ξεπέρασε τις 500.000 πιστοποιημένες πωλήσεις.

  • SHARE
  • TWEET