Νέος δίσκος για τους Iceburn μετά από μια εικοσαετία

Ακούστε το πρώτο δείγμα εδώ

10/05/2021 @ 10:08

H μουσική κολλεκτίβα των Iceburn ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ. Το συγκρότημα από την Utah δημοσίευσε τις πρώτες πληροφορίες για τον διάδοχο του "Land Of Wind And Ghosts" έπειτα από μια εικοσαετία. Το "Asclepius" πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου μέσω της Southern Lord.

Ο ηγέτης της μπάντας, Gentry Densley, δήλωσε: «Οι Iceburn πάντα είχαν να κάνουν με την πρόοδο και την διεύρυνση των ορίων, σπρώχναμε την μουσική μπροστά από εμάς οπότε και χρειαζόταν να δουλέψουμε για να την προλάβουμε. Αυτός ο νέος δίσκος έρχεται από ένα μέρος όπου ανακαλύψαμε εκ νέου ποιοί είμαστε βαθιά μέσα μας, ένα μέρος που παρά τις προκλήσεις και τις ανέσεις, στο τέλος το αισθανόμαστε σαν σπίτι μας».

«Τα τελευταία χρόνια οι Iceburn έγιναν τέσσερις φίλοι που αράζουν και κάνουν μουσική. Αφού όλοι χωριστήκαμε και πήγαμε προς διαφορετικές κατευθύνσεις για πολλά χρόνια, βρήκαμε τρόπους να αποδεχθούμε τις πρώτες μας επιρροές και τις βάσεις των μουσικών εαυτών μας. Βασικά επιστρέψαμε στον τρόπο που κάναμε μουσική στις απαρχές μας, και το νιώσαμε σωστό ξανά».

Μαζί με τον Gentry στην μπάντα συνεχίζουν τα ιδρυτικά μέλη Joseph "Chubba" Smith στα τύμπανα, o James Holder στην κιθάρα και ο Cache Tolman στο μπάσο.

Ακούστε εδώ ένα δείγμα από το "Dahlia Rides The Firebird", το οποίο είναι εμπνευσμένο από μια ελληνική μελωδία.

Παρακάτω θα βρείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Asclepius".

iceburn-asclepius-cover

1.Healing The Ouroboros 
2.Dahlia Rides the Firebird

  • SHARE
  • TWEET