Δεν θα συνεχιστεί η σειρά "High Fidelity"

Τελικά, η πρώτη σεζόν θα είναι και η τελευταία

06/08/2020 @ 14:03

Η πλατφόρμα streaming Hulu επέλεξε να ακυρώσει την δεύτερη σεζόν της σειράς "High Fidelity" μετά από πολύ καλές κριτικές για την πρώτη. Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της σειράς, συμπεριλαμβανομένης και της πρωταγωνίστριας Zoe Kravitz, ενημερώθηκαν για την απόφαση αυτήν χθες.

Στην σειρά, ο χαρακτήρας της Kravitz μιλάει για τον πρώην φίλο της και το δισκάδικό το οποίο έχει στην κατοχή της. Τα δέκα πρώτα – και όπως φαίνεται, τελευταία - επεισόδια του "High Fidelity" έκαναν πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020.

Η νέα έκδοση της ομώνυμης ταινίας του 2000 και του μυθιστορήματος του Nick Hornby αναπτύχθηκε αρχικά για το κανάλι Disney+. Η σειρά, της οποίας την παραγωγή υπογράφουν τα ABC Signature Studios, μεταφέρθηκε στο Hulu τον Απρίλιο του 2019, αφότου η Disney απέκτησε τον πλήρη έλεγχο εκεί. Η σειρά απευθύνεται σε ενήλικες και θεωρήθηκε ότι ταιριάζει καλύτερα στον κατάλογο πρωτότυπου περιεχόμενου του Hulu απ’ ότι στο Disney+, το οποίο και εστιάζει στο οικογενειακό περιεχόμενο, αν εξαιρέσεις τα προγράμματα της Marvel και το Star Wars.

Σειρά και πρωταγωνίστρια δέχθηκαν πολύ καλές κριτικές. Και ενώ το Hulu, όπως και άλλες πλατφόρμες, παραδοσιακά δεν δημοσιοποιεί νούμερα τηλεθέασης, το "High Fidelity" είχε πιάσει τις εντυπωσιακές βαθμολογίες 86% και 82%, αντίστοιχα, από κριτικούς και κοινό στο RottenTomatoes.com.

  • SHARE
  • TWEET