Στην Αθήνα Hexvessel και Oranssi Pazuzu

Τα σημαντικά Φινλανδικά συγκροτήματα έρχονται στην χώρα μας με κορυφαίους φετινούς δίσκους ανά χείρας

25/08/2016 @ 12:27

Μόλις έγινε γνωστή, με ανάρτηση της ίδιας της μπάντας στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η επικείμενη επίσκεψη των Φινλανδών forest rockers Hexvessel στην χώρα μας.

Το psychedelic folk σχήμα του σπουδαίου μουσικού Mathew "Kvohst" McNerney (Beastmilk, Dodheimsgard, Code, Grave Pleasures) θα πλαισιώσουν οι - επίσης Φινλανδοί και ψυχεδελικοί- black metalers Oranssi Pazuzu.

Η συναυλία θα γίνει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στο Gagarin 205.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει, με αρχική τιμή προσφοράς τα 18 Ευρώ. Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας εδώ.

Ο φετινός δίσκος των Hexvessel, "When We Are Death", συμπεριλήφθηκε στα δέκα καλύτερα rock άλμπουμ για το πρώτο μισό του 2016, σύμφωνα με τους συντάκτες του Rocking, ενώ ο ίδιος ο McNerney έδωσε μια χορταστική συνέντευξη στον Μάνο Πατεράκη.

Οι Oranssi Pazuzu έρχονται επίσης με εξαιρετικό δίσκο ανά χείρας, για τον οποίο ο Αντώνης Κονδύλης έγραψε: «Οι Φινλανδοί συνεχίζουν να καινοτομούν και να ανακαλύπτουν νέους τρόπους να δημιουργήσουν μουσική». Μάλιστα, το "Varahtelija" στέφθηκε ως ο δίσκος ακραίου metal του 2016 που γουστάρει να ακούει περισσότερο ο κόσμος, στο Footnotes του περασμένου Ιουνίου. Διαβάστε την ανταπόκριση από την περσινή συναυλία τους εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Rocking για περισσότερα συναυλιακά νέα!

  • SHARE
  • TWEET