Το Hard Rock Cafe γίνεται 45 χρόνων και το γιορτάζει

Ένας τυχερός αναγνώστης του Rocking μπορεί να απολαύσει ένα γεύμα για δύο μέχρι τέλος Ιουνίου

07/06/2016 @ 14:36

Το Hard Rock Cafe Athens ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 45α γενέθλιά του Hard Rock Cafe, την ερχόμενη Τρίτη 14 Ιουνίου! Η ιστορία ξεκινά το 1971, όταν ο Isaac Tigrett και ο Peter Morton, Αμερικάνοι και λάτρεις της ροκ μουσικής, άνοιξαν για πρώτη φορά τις πόρτες του Hard Rock στο Λονδίνο. Με κίνητρο το μοναδικό τους γούστο για τη μουσική και το φαγητό, το Hard Rock Cafe έμελλε να γίνει ένα από τα πιο iconic brands παγκοσμίως.

Hard Rock Cafe London

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, το Hard Rock Cafe Athens θα γιορτάσει τη μεγάλη αυτή μέρα, με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα αγαπημένα τους LEGENDARY BURGERS (180γρ.) ΜΕ 0.71€, ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00 ΕΩΣ ΤΗ 13:00! Το προσωπικό του Hard Rock, κάνοντας αναδρομή στο 1971, θα είναι ντυμένο σε στυλ 70's.


Με αφορμή τα γενέθλια του Hard Rock Cafe, το Rocking.gr προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του ένα γεύμα για δύο, το οποίο περιλαμβάνει δύο burgers, ένα συνοδευτικό ή σαλάτα και δύο αναψυκτικά. Ο νικητής (μαζί με ένα ακόμη άτομο της επιλογής του) μπορεί να απολαύσει το γεύμα του οποιαδήποτε ημέρα μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας συμπληρώστε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση από το facebook page του Rocking.

Ο νικητής, ο οποίος θα προκύψει από κλήρωση, θα ενημερωθεί την Παρασκευή, 10 Ιουνίου το πρωί.


Το Hard Rock Cafe είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο για τα legendary memorabilia που είναι διακοσμημένα στους τοίχους του. Το πρώτο memorabilia που διακόσμησε τους τοίχους του Hard Rock Cafe London ήταν η κιθάρα του Eric Clapton. Από τότε, χιλιάδες μοναδικά κομμάτια διάσημων καλλιτεχνών -όπως η Madonna, ο Jimi Hendrix, η Rihanna, ο Bob Dylan, οι Rolling Stones και άλλων- φιλοξενήθηκαν στους τοίχους των Hard Rock Cafes ανά τον κόσμο. Πέρυσι, μέρος των memorabilia του Hard Rock έγινε το χρυσό πιάνο του Elvis Presley, αποτελώντας το 80.000ο κομμάτι της συλλογής.

Hard Rock Cafe London

Με ένα μοναδικό συνδυασμό μουσικής, φαγητού και cocktails και με παρουσία σε όλον τον κόσμο, το Hard Rock, στα 45α γενέθλια του, ξεχωρίζει στο χρόνο, έχοντας κατακτήσει μια μοναδική θέση στην καρδιά όσων αγαπούν τη ροκ μουσική και το καλό φαγητό.

Let's celebrate like its 1971!

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Hard Rock Cafe Athens
#ThisIsHardRock

Σχετικά:
Hard Rock Cafe's 45th Birthday 

Πότε:
14 Ιουνίου

Διεύθυνση:
Hard Rock Cafe Αθήνα
Αδριανού 52
Μοναστηράκι, Αθήνα
210 3245170

  • SHARE
  • TWEET