Οι Harakiri For The Sky αποκαλύπτουν τον νέο τους δίσκο

Ο διάδοχος του "Arson" θα περιλαμβάνει ιδιαίτερους καλεσμένους

11/09/2020 @ 10:13

Οι Αυστριακοί post-black metallers Harakiri For The Sky ανακοίνωσαν την άφιξη του διαδόχου του προ διετίας εξαιρετικού "Arson".

Το "Maere", όπως θα ονομάζεται το άλμπουμ, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου μέσω της Art Of Propaganda.

Για την ολοκλήρωση του δίσκου, η δυάδα των M.S. (κιθάρα, μπάσο) και J.J. (φωνητικά) συνεργάστηκε με τον ντράμερ ενώ ο δίσκος θα περιλαμβάνει ως καλεσμένους τους Neige (Alcest), Audrey Sylvain, Voice Of Gaerea καθώς και μια ειδική διασκευή σε Placebo.

Οι Harakiri For The Sky, συνόδευσαν την αποκάλυψη της πέμπτης τους ολοκληρωμένης κυκλοφορίας με την ανακοίνωση μιας ευρωπαϊκής περιοδείας όπου θα συμμετέχουν ως support σχήματα οι Schammasch και Gaerea.

Υπενθυμίζουμε πως το "Arson" συμπεριλαμβάνεται στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της δεκαετίας του όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του site, καθώς και πως οι Harakiri For The Sky εμφανίστηκαν ζωντανά στη χώρα μας τον Απρίλιο του 2019, ενώ, τέλος,  εδώ μπορείτε να ανατρέξετε και στα 10 αγαπημένα άλμπουμ της μπάντας, όπως η ίδια τα παρουσίασε στο Rocking.gr

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Maere", του οποίου το πρώτο δείγμα αναμένεται να δημοσιοποιηθεί το προσεχές χρονικό διάστημα.

1. I, Pallbearer
2. Sing For The Damage We've Done (feat. Neige)
3. Us Against December Skies
4. I'm All About The Dusk
5. Three Empty Words
6. Once Upon A Winter (feat. Audrey Sylvain)
7. And Oceans Between Us
8. Silver Needle // Golden Dawn (feat. Voice of Gaerea)
9. Time Is A Ghost
10. Song To Say Goodbye (Placebo Cover)

  • SHARE
  • TWEET