Οι Gamma Ray γιορτάζουν τα 30 χρόνια τους με live άλμπουμ

Δείτε το video του "Land Of The Free"

12/07/2021 @ 11:59

Οι Gamma Ray ανακοίνωσαν την άφιξη μιας επετειακής κυκλοφορίας.

Το ιστορικό power metal σχήμα θα κυκλοφορήσει σε πληθώρα φυσικών εκδόσεων από την earMUSIC στις 12 Νοεμβρίου το "30 Years Live Anniversary", με τη ψηφιακή εκδοχή του να προηγείται, στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το εν λόγω άλμπουμ αποτελεί την μαγνητοσκόπηση της μοναδικής livestream συναυλίας που έδωσε το σχήμα του Kai Hansen το 2020, προσαρμοσμένο στα μέτρα κατά της εξάπλωσης της τρέχουσας πανδημίας.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις 27 Αυγούστου στο SS Dome του Düsseldorf στη Γερμανία, με την μπάντα να επισκέπτεται στο setlist όλη της την δισκογραφία.

Στη βραδιά εμφανίστηκαν και ως καλεσμένοι, ο Ralph Scheepers, τραγουδιστής στους πρώτους δίσκους της μπάντας, καθώς και ο πληκτράς Corvin Bahn, ενώ το συγκρότημα είχε δώσει τη δυνατότητα στους οπαδούς να στείλουν ηχογραφήσεις με τις αντιδράσεις τους στις συνθέσεις του, ώστε να προστεθούν στη μείξη, δίνοντας τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην κυκλοφορία.

Οι Gamma Ray συνόδευσαν την ανακοίνωση του άλμπουμ με τη δημοσίευση της απόδοσης του κλασικού "Land Of The Free", από το κλασικό ομότιτλο άλμπουμ της μπάντας, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Δείτε επίσης:

«A Beginner's Guide»: Ευρωπαϊκό Power Metal - Part I

 

  • SHARE
  • TWEET