Η Charlotte Wessels, πρώην τραγουδίστρια των Delain, κυκλοφορεί προσωπικό άλμπουμ

Ακούστε δύο singles από το επερχόμενο ντεμπούτο της μουσικού

02/06/2021 @ 10:40

Η Charlotte Wessels, ευρύτερα γνωστή ως η πρώην τραγουδίστρια των Delain, ανακοίνωσε την άφιξη του πρώτου προσωπικού της δίσκου.

Συγκεκριμένα, το "Tales From The Six Feet Under", όπως θα ονομάζεται το ντεμπούτο της τραγουδίστριας, θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου μέσω της Napalm Records.

H Wessels, η οποία υπενθυμίζεται πως αποχώρησε τον Φεβρουάριο από τους Delain μαζί με όλα τα μέλη του σχήματος πλην του ιδρυτή Martin Westerholt, εξήγησε στο σχετικό δελτίο τύπου πως εξαιτίας της πανδημίας, δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει συναυλίες, με αποτέλεσμα να περάσει αρκετό χρόνο στα προσωπικά της στούντιο, ονόματι "Six Feet Under" όπου και συνέθετε και ηχογραφούσε νέα κομμάτια.

Η Wessels ανέλαβε εξ' ολοκλήρου όλα τα μουσικά όργανα στο νέο άλμπουμ, με εξαίρεση τη συνεργασία της με τη frontwoman των Arch Enemy, Alissa White-Gluz στο κομμάτι "Lizzie".

Η τραγουδίστρια έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα δύο προσωπικά singles μέσα από το δίσκο, το "Victor" που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο το οποίο διαδέχεται ως single το "Soft Revolution", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Tales From The Six Feet Under".

01. Superhuman
02. Afkicken
03. Masterpiece
04. Victor
05. New Mythology
06. Source Of The Flame
07. Cry Little Sister
08. Lizzie
09. FSU (2020)
10. Soft Revolution

  • SHARE
  • TWEET