"The Complete History Of Black Sabbath: What Evil Lurks"

Όλες οι λεπτομέρειες για την σημαντική έκδοση που καταγράφει ολόκληρη την ιστορία της θρυλικής μπάντας

11/08/2016 @ 14:40

Το 2016 θα είναι τελικά η χρονιά που οι Black Sabbath θα περιοδεύσουν για τελευταία φορά και πιθανότατα θα είναι πλήρως ενεργοί με την τρέχουσα μορφή τους. Άρα δεν υπάρχει καλύτερο timing για να αποτυπωθεί στο χαρτί ολόκληρη η ιστορία της θρυλικής μπάντας και έτσι και θα γίνει.

Το νέο βιβλίο, που φέρει τον τίτλο "The Complete History Of Black Sabbath: What Evil Lurks", υπογράφει ο μουσικογράφος (Rolling Stone, The Guardian, Metal Hammer, Classic Rock, BBC) και συγγραφέας Joel McIver και θα βρεθεί στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 15 Οκτωβρίου από τον εκδοτικό οίκο Race Point Publishing.

Ο McIver – ο οποίος «ευθύνεται» και για το μουσικό best-seller "Justice For All: The Truth About Metallica" που έχει ήδη μεταφραστεί σε εννέα γλώσσες- ερευνά την πορεία των Sabbath από την δημιουργία τους στο Birmingham το 1968, τα πρώτα χρόνια των πειραματισμών, την περίοδο με τον αξέχαστο Ronnie James Dio, την επιστροφή του Ozzy Osbourne, μέχρι και την τελευταία τους περιοδεία, φέτος.

Το "The Complete History Of Black Sabbath: What Evil Lurks" διαθέτει και ένα εισαγωγικό σημείωμα από τον Robb Flynn των Machine Head, αλλά και ένα τετρασέλιδο δενδροδιάγραμμα με τα side και solo project κάθε μέλους του συγκροτήματος. Συνολικά, στις 220 σελίδες του περιλαμβάνονται περί τις 200 εικόνες και πλήρης κατάλογος δισκογραφίας.

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο της σημαντικής κυκλοφορίας. Μπορείτε να την προπαραγγείλετε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET