Το "Carolina Drama" των Raconteurs σε νέα, συγκλονιστική εκδοχή

Το εξαιρετικό μέρος του βραβευμένου με Grammy "The Consolers Of The Lonely" αναθεωρείται για τις ανάγκες της ακουστικής συλλογής του Jack White

02/09/2016 @ 23:41

Την ερχόμενη Παρασκευή, 9 του Σεπτέμβρη, κυκλοφορεί η ακουστική συλλογή "Acoustic Recordings 1998-2016" που θα διατρέχει ολόκληρη την μουσική του πορεία του Jack White.

Πρόκειται για μια συλλογή ακουστικών ηχογραφήσεων που αποτελείται από 26 τραγούδια που έχουν ήδη συμπεριληφθεί σε άλμπουμ, B-sides, αλλά και εναλλακτικές εκδοχές τραγουδιών των White Stripes και των Raconteurs, όπως και κάποια επιλεγμένα από την προσωπική δισκογραφία του White.

Χθες, μετά το ακουστικό "City Lights" των White Stripes, σειρά είχε να δοθεί στην δημοσιότητα άλλο ένα "Acoustic Mix", αυτήν την φορά από τους Raconteurs. Το "Carolina Drama" από το βραβευμένο με Grammy δίσκο του 2008, "Consolers Of The Lonely", στην ακουστική του εκδοχή μπορείτε πλέον να το ακούσετε εδώ.

Οι Raconteurs κυκλοφόρησαν μόλις δύο άλμπουμ, ενώ πέρσι, ο White τους επανέφερε για μια μοναδική συναυλία με την Loretta Lynn στο Nashville.

Θυμηθείτε εδώ την αυθεντική εκδοχή του "Carolina Drama".

  • SHARE
  • TWEET