Δίσκο εμπνευσμένο από τους Led Zeppelin, Cream και Eric Clapton κυκλοφορεί ο Bonamassa

Το "Royal Tea", όπως ονομάστηκε, αναμένεται τέλη Οκτώβρη

29/07/2020 @ 11:05

Ο επιτυχημένος κιθαρίστας, Joe Bonamassa, ο οποίος το καλοκαίρι θα περιοδεύει στις ελληνικές θάλασσες, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου προσωπικού δίσκου του, διαδόχου του "Redemption".

Συγκεκριμένα, το "Royal Tea" θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου από την J&R Adventures.

Ο δίσκος είναι εμπνευσμένος από τους Βρετανούς ήρωες του Bonamassa, Jeff Beck, John Mayall, Eric Clapton, Led Zeppelin και Cream, ενώ ηχογραφήθηκε στα θρυλικά Abbey Road Studios στο Λονδίνο.

Ο Bonamassa δήλωσε: «Όλη αυτή η περιπέτεια ήταν κάτι που είχα προγραμματίσει να κάνω πριν πεθάνω».

Τα κομμάτια του δίσκου γράφτηκαν από τον Joe, τον πρωην κιθαρίστα των Whitesnake, Bernie Marsden, τον πρώην στιχουργό των Cream, Pete Brown και των πιανίστα Jools Holland.

«Το γεγονός πως γράψαμε αυτόν τον δίσκο στο Λονδίνο έπαιξε το ρόλο του. Ακούγεται έμφυτα βρετανικός. Ο Bernie και εγώ - ολοκληρώνουμε ο ένας τις προτάσεις του άλλου. Είμαστε από το ίδιο υλικό» πρόσθεσε ο Bonamassa.

Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες είναι οι ακόλουθοι. Ο παραγωγός Kevin Shirley, ο ντράμερ  Anton Fig, ο μπασίστας Michael Rhodes και ο πληκτράς Reese Wynans.

Ακούστε εδώ το πρόσφατο single από το δίσκο με τίτλο "Why Does It Take So Long to Say Goodbye", το τρίτο δείγμα μετά το "A Conversation With Alice" και "When One Door Opens". 

Παρακάτω θα βρείτε το tracklist και το εξώφυλλο του "Royal Tea".

joe-bonamassa-royal-tea
1. When One Door Opens
2. Royal Tea
3. Why Does It Take So Long to Say Goodbye
4. Lookout Man!
5. High Class Girl
6. A Conversation With Alice
7. I Didn't Think She Would Do It
8. Beyond the Silence
9. Lonely Boy
10. Savannah

  • SHARE
  • TWEET