Ο Bill Ward δηλώνει πως δεν μπορεί να οδηγήσει τους Black Sabbath επί σκηνής

Την αυτοβιογραφία του ετοιμάζει ο κορυφαίος Βρετανός ντράμερ

16/03/2021 @ 14:24

Σε συνέντευξη που παραχώρησε τις προηγούμενες ημέρες στο "Trunk Nation With Eddie Trunk", ο Bill Ward αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στην σχέση του με τους Black Sabbath, αλλά και στο συγγραφικό του έργο.

Ερωτώμενος για το εάν είναι σύμφωνος με την κλείσιμο του κύκλου για το θρυλικό συγκρότημα, στον τομέα των ζωντανών εμφανίσεων αλλά και των ηχογραφήσεων, δήλωσε πως δεν έχει πλέον την ικανότητα να οδηγήσει τους Black Sabbath επί σκηνής, αλλά εξέφρασε την επιθυμία του να συμμετάσχει σε ένα ενδεχόμενο νέο άλμπουμ.

Όσον αφορά το συγγραφικό του έργο, ο 72χρονος πλέον μουσικός επιβεβαίωσε ότι δουλεύει επάνω στην αυτοβιογραφία του, ενώ έχει συμφωνήσει ήδη για την έκδοση ενός άλλου βιβλίου και γράφει ακόμη δυο-τρία έργα.

Ξεκαθάρισε ότι θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στα λεγόμενά του με σκοπό να μην βλάψει κανέναν και πρόσθεσε ότι το κάνει λιγότερο ή περισσότερο για τα εγγόνια του, ώστε να γνωρίζουν ότι συνεργάστηκε με σπουδαίους ανθρώπους και μουσικούς.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ward δεν έλαβε μέρος στην επανένωση που περιελάμβανε το τελευταίο στούντιο άλμπουμ "13" το 2013 και ζωντανές εμφανίσεις μέχρι την διάλυση το 2017, με τον ίδιο να προτάσσει ως αιτία τους όρους της συνεργασίας και τα υπόλοιπα μέλη να δίνουν βάρος στην ικανότητά του να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ρόλου του.

Οι σχέσεις φαίνεται πως έχουν πλέον εξομαλυνθεί, καθώς πριν από δύο χρόνια ο κορυφαίος Βρετανός ντράμερ επανενώθηκε με τους άλλοτε συνεργάτες στα πλαίσια της τελετής "Grammy Salute To Music Legends", ενώ ο Ozzy Osbourne εξέφρασε την επιθυμία για την πραγματοποίηση μίας τελευταίας συναυλίας της αυθεντικής τετράδας, με τα όποια σχέδια αυτή τη στιγμή να έχουν παγώσει λόγω της πανδημίας.

  • SHARE
  • TWEET