Παρελθόν από τους At The Gates o Jonas Stålhammar

Ο κιθαρίστας αποχώρησε από το συγκρότημα έπειτα από δημόσιες κατηγορίες για παραβιαστική συμπεριφορά

26/07/2022 @ 12:44

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες από τους At The Gates, όσο και από τους The Lurking Fear, ο κιθαρίστας Jonas Stålhammar (εικονιζόμενος δεύτερος από τα δεξιά στην κεντρική φωτογραφία).

Η αποχώρησή του από τα σχήματα, έπεται μιας προ ολίγων ημερών δημόσιας καταγγελίας από άτομο που διατηρεί την ανωνυμία του, αναφορικά με εξαναγκαστική και παραβιαστική συμπεριφορά στα πλαίσια ερωτικής σχέσης.

Η δημιουργός της ανάρτησης στο Instagram, δημοσίευσε screenshots συνομιλιών τους ενώ στο συνοδευτικό κείμενο μίλησε για εξαπάτηση και εκμετάλλευση από πλευράς του μουσικού, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Στις σχετικές τους αναρτήσεις, οι At The Gates και οι The Lurking Fear δεν αποκάλυψαν τα αίτια της απομάκρυνσης του μουσικού, αναφέροντας λακωνικά την λήξη της συνεργασίας τους.

Ο Jonas Stålhammar ήταν κιθαρίστας των επιδραστικών Σουηδών death metallers από το 2017, έχοντας συμμετάσχει στα άλμπουμ "To Drink From The Night Itself" και "The Nightmare Of Being", ενώ σημειώνεται πως η επερχόμενη περιοδεία της μπάντας θα διεξαχθεί κανονικά.

  • SHARE
  • TWEET