Νέο τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο των Armored Saint

Δείτε το video του εναρκτήριου "Standing On The Shoulders Of Giants"

17/09/2020 @ 10:28

Στις 23 Οκτωβρίου, οι Armored Saint θα κυκλοφορήσουν τον όγδοο δίσκο τους, ονόματι "Punching The Sky" μέσω της Metal Blade.

Η σπουδαία μπάντα, προχώρησε στην αποκάλυψη ενός δεύτερου δείγματος από τον δίσκο έπειτα από το προ ολίγων εβδομάδων "End Of The Attention Spam".

Μπορείτε να δείτε το video clip του καινούριου single, "Standing On The Shoulders Of Giants", σε σκηνοθεσία Costin Chioreanu, εδώ.

Σχολιάζοντας την δισκογραφική τους επιστροφή, ο μπασίστας Joey Vera ανέφερε:

«Ο σκοπός είναι να γράψουμε καλή μουσική. Ξέρω πως αναφέρω το προφανές, αλλά αυτό είναι. Κατά καιρούς, έχουμε δημιουργήσει προσδοκίες γύρω από την μπάντα και τους εαυτούς μας που μας ταλαιπωρούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τώρα επιτέλους βρισκόμαστε σε μια πιο άνετη κατάσταση, είμαστε οι εαυτοί μας. Έχουμε μια ελευθερία τώρα που δεν είχαμε ποτέ στην καριέρα μας, παίρνουμε τα ρίσκα μας και φτιάχνουμε τη μουσική που θέλουμε».

Αυτός ο δίσκος αντανακλά αυτό που είμαστε τώρα.

Ο John Bush, με τη σειρά του, δήλωσε:

«Όταν είσαι μια μπάντα που ξεκίνησες πριν από τέσσερις δεκαετίες, πρέπει να πιέσεις πολύ τον εαυτό σου, περισσότερο από ποτέ, για να ετοιμάσεις νέο δίσκο. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να δώσεις την εντύπωση πως το κάνεις τυπικά, πως απλά κυκλοφορείς ένα προϊόν για να μπορείς να περιοδεύσεις. Οι δίσκοι είναι αθάνατοι. Θα υπάρχουν για πολύ καιρό μετά από εμάς. Ο καθένας οφείλει να το λάβει υπόψη του με τον τρόπο του».

Ο τελευταίος δίσκος της μπάντας ήταν το "Win Hands Down", ενώ επιπρόσθετα, στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr, μπορείτε να ανατρέξετε εδώ στην ανταπόκριση του Θοδωρή Ξουρίδα από την πρώτη μέρα του Up The Hammers Festival 2019, όπου οι Armored Saint ηγήθηκαν του billing, επιστρέφοντας στην χώρα μας σχεδόν 20 χρόνια μετά την μνημειώδη εμφάνιση τους στο An, και εδώ στο άρθρο του Χρήστου Καραδημήτρη σχετικά με την αναγνώριση που θα έπρεπε να λαμβάνει σήμερα η μπάντα.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Punching The Sky".

01. Standing On The Shoulders Of Giants
02. End Of The Attention Span
03. Bubble
04. My Jurisdiction
05. Do Wrong To None
06. Lone Wolf
07. Missile To Gun
08. Fly In The Ointment
09. Bark, No Bite
10. Unfair
11. Never You Fret

  • SHARE
  • TWEET