Χωρίς τον Glenn Tipton θα περιοδεύουν οι Judas Priest από εδώ και στο εξής

Ο κιθαρίστας πάσχει από Parkinson

12/02/2018 @ 11:33

Σε επίσημη ανακοίνωση στη σελίδα τους στο Facebook, οι Judas Priest αποκάλυψαν ότι ο Glenn Tipton πάσχει από Parkinson.

«Πριν δέκα χρόνια ο Glenn διαγνώσθηκε με Parkinson και μέχρι πρόσφατα έζησε σαν σπουδαίος κιθαρίστας, διατηρώντας την ποιότητα στις εκτελέσεις του, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό.

Αυτήν τη στιγμή ο Glenn μπορεί να παίξει κάποια τραγούδια των Priest, τα λιγότερο απαιτητικά, αλλά λόγω της φύσης της ασθένειας θέλει να σας ενημερώσει ότι δεν θα περιοδεύει πια.»

Ο Glenn Tipton ζήτησε από τον Andy Sneap να τον αντικαταστήσει και δήλωσε:

«Θέλω να σας πω ότι είναι σημαντικό οι Priest να συνεχίσουν τις περιοδείες. Δεν φεύγω από το συγκρότημα, απλώς αλλάζει ο ρόλος μου. Δεν αποκλείω να ξανανέβω στη σκηνή όταν θα νιώσω ότι θέλω να ροκάρω! Οπότε ελπίζω στο κοντινό μέλλον να σας δω όλους ξανά από κοντά!»

Οι Ian Hill, Rob Halford και Scott Travis ανέφεραν:

«Είχαμε την τιμή να ζήσουμε την αποφασιστικότητα και την σταθερότητα του Glenn όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και το πάθος του κατά τη διάρκεια συγγραφής και εκτέλεσης των κομματιών μας. Είναι ένας πραγματικός ήρωας της metal!

Δεν είχαμε αμφιβολία ότι ο Glenn θα επέμενε να ολοκληρώσουμε την περιοδεία μας και ευχαριστούμε τον Andy Sneap που θα συμμετέχει σε αυτήν.

Ανυπομονούμε να ανέβει ο Glenn ξανά μαζί μας στη σκηνή.

Σε αγαπάμε Glenn.»

Όπως όλα δείχνουν, από την εξέλιξη αυτή θα επηρεαστεί και η εμφάνιση των Judas Priest στη χώρα μας, τον ερχόμενο Ιούλιο, στα πλαίσια του Rockwave Festival 2018.

  • SHARE
  • TWEET