Πρώτο δείγμα από τον προσωπικό δίσκο του Jerry Cantrell

O ιθύνων νους των Alice In Chains κυκλοφόρησε το video clip του "Atone"

30/07/2021 @ 11:06

Ο νέος προσωπικός δίσκος, και πρώτος έπειτα από 19 χρόνια, του κιθαρίστα και ιθύνοντα νου των Alice In Chains, Jerry Cantrell είναι και επίσημα καθ' οδόν.

Ο σπουδαίος μουσικός θα κυκλοφορήσει το "Brighten" στις 29 Οκτωβρίου, ενώ έδωσε παράλληλα στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα μέσα από αυτό.

Πρόκειται για το "Atone", του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, και που πράγματι περιλαμβάνει ως καλεσμένους μουσικούς τους Duff McKagan και Greg Puciato, όπως είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Cantrell πριν μερικές εβδομάδες.

Σχολιάζοντας τη σύνθεση, ο κιθαρίστας, που περιγράφει τον δίσκο ως ένα άλμπουμ με έντονη την παλιά '70s αίσθηση, ανέφερε:

«Ως οπαδός των soundtrack του Ennio Morricone και των ταινιών του Sergio Leone, έχει μια αίσθηση παρανομίας, με ένα cool psycho hillbilly ρυθμό. Υφίσταται στο κεφάλι μου για 20 χρόνια, με στοιχειώνει. Μερικές φορές παίρνει λίγο χρόνο για μια cool ιδέα να διαμορφωθεί όσο καλύτερα γίνεται. Τέτοια ήταν η περίπτωση του "Atone"».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το tracklist του "Brighten", ο οποίος θα περιλαμβάνει επίσης συμμετοχές από τους Gil Sharone, Abe Laborier Jr., Michael Rozon, Vincent Jones, Jordan Lewis, Lola Bates και Matias Ambrogi-Torres.

01. Atone
02. Brighten
03. Prism of Doubt
04. Black Hearts and Evil Done
05. Siren Song
06. Had To Know
07. Nobody Breaks You
08. Dismembered
09. Goodbye (Elton John cover)

  • SHARE
  • TWEET