Τέλος για τους Crosby, Stills, Nash and Young

Πόλεμος δηλώσεων μεταξύ David Crosby και Neil Young

13/10/2014 @ 18:04
Οριστικό και άδοξο φαίνεται πως θα είναι το τέλος του θρυλικού σχήματος των Crosby, Stills, Nash & Young, μετά τις τελευταίες δηλώσεις των David Crosby και Neil Young.

Καταρχάς ο Neil Young, σε συναυλία που έδωσε την περασμένη εβδομάδα, έδειξε στο κοινό μια από τις κιθάρες του, αναφέροντας τα εξής: «Αυτήν μου την έδωσε ο καλός μου φίλος Stephen Stills. Οι Crosby, Stills, Nash & Young δεν πρόκειται να περιοδεύσουν ποτέ ξανά. Αγαπώ όμως αυτούς τους ανθρώπους.»

Η απάντηση του David Crosby ήρθε μέσω Twitter: «Άκουσα ότι ο Neil είπε πως οι Crosby, Stills, Nash & Young δεν θα ξαναδώσουν συναυλίες. Είναι σαν να λέει κανείς ότι υπάρχουν βουνά στο Θιβέτ. Το ξέρουμε, Neil. Ήδη το ξέραμε.» Σε ερωτήσεις οπαδών δε που ζητούσαν περαιτέρω εξηγήσεις για τα λεγόμενα του Young, ο Crosby απάντησε «πιστέψε με, δεν πρόκειται να συμβεί» και πρόσθεσε «είναι πολύ εκνευρισμένος μαζί μου».

Η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο επί μακρό χρονικό διάστημα συνεργατών φαίνεται πως ξεκίνησε όταν ο Crosby σχολίασε αρνητικά τις αλλαγές στην προσωπική ζωή του Young: «Τυχαίνει να ξέρω ότι σχετίζεται με κάποιο άτομο που αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα εντελώς δηλητηριώδες αρπαχτικό. Αυτό είναι κάρμα. Θα πληγωθεί. Καταλαβαίνω όμως γιατί συνέβη. Απλά λυπάμαι γι’ αυτό. Πάντα λυπάμαι όταν βλέπω την αγάπη να πετιέται στον υπόνομο.»
  • SHARE
  • TWEET