Οι Authority Zero για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα

13/03/2012 @ 11:10
H Nursery Booking και η Plenty Projects παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Παρασκευή, 11 Μαϊου τους Authority Zero live!

Οι Authority Zero με καταγωγή από την Αριζόνα των Η.Π.Α. αποτελούν τα τελευταία χρόνια διακαή πόθο του κοινού της punkrock στη χώρα μας και επιτέλους στο AN Club θα ταρακουνήσουν το κοινό σε μια μοναδική εμφάνιση.

Οι Authority Zero προέρχονται από τη δυτική ακτή και ο ήχος τους είναι κυρίως επηρεασμένος από τα μουσικά είδη όπως reggae και skate-punk. Mε βασικές επιρροές από σχήματα όπως Sublime, Bad Religion και Pennywise, από το 2002 που κυκλοφόρησε τo debut album "Α PassageinTime" σημειώνουν μεγάλη επιτυχία και γίνονται ολοένα και πιο γνωστοί. Με απανωτές περιοδείες στην Αμερική και συμμετοχή στο Warped tour αποτελούν μια μπάντα με εγγυημένη ενέργεια στα live. Το 2009 έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Το Μαϊο του 2012, πλέον, επιστρέφουν στην Ευρώπη με αφορμή την εμφάνιση τους στο Groezrock, με μπάντες όπως οι Rancid, Lagwagon, Parkway Drive.

Μαζί τους στο AN Club θα εμφανιστούν δύο από τα ίσως καλύτερα punkrock συγκροτήματα της Αθήνας, με φήμη που πλέον φτάνει σε όλη τη χώρα: οι Wish Upon A Star και οι Middle Fingers High!

Οι πρώτοι, μόλις στην επιστροφή από το πρώτο τους ευρωπαϊκό tour -μάλιστα σε ένα live τους στη Γερμανία θα παίξουν μαζί με τους Authority!- έρχονται να μας παρουσιάσουν το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους σε μια εμφάνιση που χρονικά σχεδόν συμπίπτει με την κυκλοφορία του.

Οι Middle Fingers High, γνωστοί πλέον για την εκρηκτικότητα που βγάζουν στο stage, αλλά και φυσικά από το πρότυπο για την ελληνική μουσική σκηνή videoclip "Anthem Of Exiles", αναμένουν το live με τους Authority Zero ως ορόσημο πριν από το tour τους τον Ιούνιο στη Γερμανία!

Ένα βράδυ με εμφανίσεις που θα ταράξουν για τα καλά το ελληνικό κοινό στις 11 Μαϊου με τους Αuthority Zero στο ΑΝ! Σε μια περίοδο που όλοι ψάχνουν διεξόδους καλής και ποιοτικής ψυχαγωγίας, μην χάσετε αυτό το live-εκτόνωση!

Event info:
Venue: AN club
Date: Friday 11 May
Support acts: Middle finger High, Wish Upon a Star

Tickets:
12 euro limited (net only - http://authorityzeroathens.eventbrite.com/)
15 euro presale @ Stigma Lab, Andrea Metaxa 4, Exarcheia (more presale spots soon)
18 euro on door – info at info@plentyprojects.com, nurserybooking@gmail.com

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET