Οι πιο επιτυχημένοι rock καλλιτέχνες του 2014 σύμφωνα με το Billboard

Αυτοί ηγήθηκαν στις κατηγορίες hard rock και mainstream rock

06/01/2015 @ 16:32
Με την ολοκλήρωση του 2014, το Billboard έδωσε μεταξύ άλλων στην δημοσιότητα τα ονόματα των κορυφαίων στις κατηγορίες hard rock και mainstream rock.

Όσον αφορά τα Hard Rock Albums, στην κορυφή βρέθηκαν οι Five Finger Death Punch με το "The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell Vol. 2".

Η πεντάδα συμπληρώθηκε από το "The Hunting Party" των Linkin Park, το "Hail To the King" των Avenged Sevenfold, το ".5 – The Gray Chapter" των Slipknot και το "Sonic Highways" των Foo Fighters.

Τα πέντε παραπάνω συγκροτήματα βρέθηκαν και στην πρώτη πεντάδα των Hard Rock Albums Artists, ακολουθούμενα από τους Nickelback, τους Godsmack, τους Pearl Jam, τους The Pretty Reckless και τους Seether.

Αντίστοιχα, στην κορυφαία πεντάδα των Mainstream Rock Artists για την χρονιά που πέρασε βρέθηκαν οι Avenged Sevenfold, The Pretty Reckless, Seether, Pop Evil και Volbeat.

Τέλος, στην κορυφή της κατηγορίας Mainstream Rock Song για το 2014 βρέθηκε το "Heaven Knows" των The Pretty Reckless, ακολουθούμενο από το "Shepherd Of Fire" των Avenged Sevenfold, το "Ballast" των Nothing More, το "Words As Weapons" των Seether και το "Take Out The Gunman" των Chevelle.
  • SHARE
  • TWEET