Ο Greg Puciato σχολιάζει τη συνεργασία του με τον Max Cavalera

31/08/2011 @ 10:25
O frontman των The Dillinger Escape Plan, Greg Puciato, και ο Max Cavalera (Soulfly, Cavalera Conspiracy, Sepultura) πρόσφατα συναντήθηκαν ξανά στο σπίτι του τελευταίου στο Phoenix της Arizona, ώστε να συνθέσουν μουσική για το project που ετοιμάζουν.

Ο Puciato επέστρεψε σπίτι με ένα demo CD που περιείχε 4 τραγούδια και έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: «Σε αυτό το demo γράψαμε heavy μουσική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με την ένταση στο τέρμα, χωρίς ακουστικά, μόνο κιθάρες και μικρόφωνα παντού, και όλα συνδεδεμένα κάθε στιγμή, ιδρώνοντας και νιώθοντας άβολα, λες και είμαστε δεκαπέντε χρονών και βρισκόμαστε στο γκαράζ μας ξανά. Πιθανότατα δεν έχετε ακούσει τον Max τόσο τσαντισμένο από το "Chaos A.D." των Sepultura και μετά».

Πρόσφατα, σε συνέντευξη του, ο Cavalera μίλησε για τη συνεργασία του με τον Puciato:

«Ο Greg λατρεύει το "Nailbomb" και προσπαθεί να με πείσει να κάνουμε ένα ανάλογο project. Πιστεύει ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ παρόμοιο, όπου οι δυο μας θα τραγουδάμε, όπως εγώ με τον Alex Newport (σ.σ.: των Fudge Tunnel) κάναμε στο "Nailbomb". Εμείς οι δύο θα είμαστε στα φωνητικά και νομίζω θα συμμετέχουν ο drummer των The Mars Volta και ο μπασίστας των Converge, αλλά ακόμη ψάχνουμε κιθαρίστα. Θα είναι απλά ένα project, όχι κανονικό συγκρότημα, ένα και μοναδικό άλμπουμ, κάτι πολύ δυνατό. Είναι κάτι που και εγώ και ο Greg θέλουμε να κάνουμε. Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όταν δουλέψαμε μαζί στο "Rise Of The Fallen" (σ.σ.: τραγούδι από τον τελευταίο δίσκο των Soulfly) και γίναμε καλοί φίλοι. Όταν λοιπόν άρχισε να μου λέει για την ιδέα του να κάνουμε ένα "Nailbomb part 2" δε μπορούσα να αρνηθώ. Ήξερα ότι θα είναι τέλειο και πραγματικά ανυπομονώ».
  • SHARE
  • TWEET