O Lars Ulrich μιλάει για τη συνεργασία των Metallica με τον Lou Reed

Θεωρεί πως σε 25 χρόνια το "Lulu" θα αντιμετωπίζεται αλλιώς

31/10/2013 @ 12:38
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, η πολυσυζητημένη συνεργασία του Lou Reed με τους Metallica για το "Lulu" αποδείχθηκε και η τελευταία ολοκληρωμένη δουλειά του καλλιτέχνη πριν το θανατό του.

Ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο "Lulu" ήταν φυσικά ο Lars Ulrich ο οποίος και μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε το συγκρότημα με τον Lou Reed.

Ο Ulrich δήλωσε πως ο Reed ήταν ο ορισμός του αυτόνομου καλλιτέχνη, αυτού που κάνει κάθε φορά το διαφορετικό και που δεν λογαριάζει τη γνώμη των άλλων και παίρνει όλη την ευθύνη πάνω του, συμπληρώνοντας πως και οι Metallica σε κάποιον βαθμό κάνουν το ίδιο.

Στη συνέχεια εξέφρασε τη γνώμη του για το "Lulu", λέγοντας χαρακτηριστικά πως σε 25 χρόνια απο τώρα πολλοί άνθρωποι θα λένε πως έχουν το άλμπουμ ή πως το λάτρεψαν όταν κυκλοφόρησε και τίποτα από αυτά δεν θα είναι αλήθεια, προβλέποντας πως όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερο θα ακούγεται.

Τέλος, ο Ulrich έδωσε μια εικόνα του ανθρώπου Reed λέγοντας πως ήταν ένας ευαίσθητος και απολύτως ειλικρινής  χαρακτήρας, από τους λίγους ανθρώπους που έχει συναντήσει στη ζωή του που όταν έλεγαν κάτι το ενοούσαν πραγματικά.
  • SHARE
  • TWEET