Ο Kurt Cobain μιλάει ως cartoon για τα παιδικά του χρόνια και την σεξουαλικότητά του

Στη δημοσιότητα σπάνια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις 22 Ιουλίου του 1993

21/02/2014 @ 12:39
Η σειρά Blank On Blank ανέσυρε από τα αρχεία μία σπάνια συνέντευξη του Kurt Cobain από τις 22 Ιουλίου του 1993 και την παρουσιάζει διανθισμένη με την μουσική των Nirvana και animated σκίτσα.

Σε αυτήν, ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Nirvana μιλάει στον συγγραφέα Jon Savage για τα παιδικά του χρόνια, τις εμπειρίες του στο σχολείο, την σεξουαλικότητά του, τις επιρροές του στη μουσική, και τους στομαχικούς πόνους που τον ταλαιπωρούσαν για χρόνια.

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, δηλώνει χαρακτηριστικά ότι ένιωθε τόσο διαφορετικός και τόσο τρελός που οι άνθρωποι απλά τον άφηναν μόνο του, και αστειεύεται λέγοντας «πάντα ένιωθα ότι θα με ψήφιζαν ως εκείνον που είναι πιθανότερο να τους σκοτώσει όλους στον χορό του λυκείου».

Παρά το διαταραγμένο παρελθόν του, ο Cobain φαίνεται πως βρίσκεται σε καλή φάση, καθώς δηλώνει πως έχει να νιώσει τόσο αισιόδοξος από την περίοδο που οι γονείς του δεν είχαν χωρίσει ακόμη. Όλα αυτά λιγότερο από ένα χρόνο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, στις 5 Απριλίου του 1994.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη στον ακόλουθο σύνδεσμο.
  • SHARE
  • TWEET