Η Kate Bush ζητάει αποχή από κινητά και tablet, 35 χρόνια μετά τις τελευταίες live εμφανίσεις της

«Θα ήθελα να επικοινωνώ με εσάς ως κοινό. Όχι με τα iPhone, τα iPad και τις κάμερές σας»

21/08/2014 @ 10:39
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η The Guardian, την τελευταία φορά που έδωσε συναυλία η Kate Bush, το πρωτότυπο του πρώτου κινητού τηλεφώνου βρισκόταν ακόμα στα σπάργανα...

Η μοναδική περιοδεία της Kate Bush έλαβε χώρα το 1979. Τώρα, 35 χρόνια μετά, η διάσημη Αγγλίδα καλλιτέχνιδα έχει προγραμματισμένες 22 συνεχόμενες συναυλίες στο Hammersmith Apollo του Λονδίνου, σε μια εντυπωσιακή επάνοδο. Με ανακοίνωσή της δηλώνει ότι «θα σήμαινε πολλά για εκείνη αν ο κόσμος άφηνε στην άκρη τα κινητά, τις κάμερες και τα tablet και να απολαύσει όσο πιο απλά γίνεται τη μουσική».

Μεταξύ άλλων, η Kate Bush είπε: «Θα ήθελα να επικοινωνώ με εσάς ως κοινό. Όχι με τα iPhone, τα iPad και τις κάμερές σας. Ξέρω ότι ζητάω πολλά, αλλά θα βοηθήσει να ζήσουμε την εμπειρία όλοι μαζί.»

Πέρα από την Kate Bush, πολλοί καλλιτέχνες έχουν επίσης ταχθεί κατά της συνήθειας των οπαδών να μαγνητοσκοπούν τις συναυλίες. Ο Roger Daltrey των The Who έχει δηλώσει: «Τους λυπάμαι. Πραγματικά τους λυπάμαι. Βλέπουν τη ζωή μέσα από μια οθόνη και δεν ζουν τη στιγμή. Αν το κάνεις αυτό, τότε είσαι μόνο κατά 50% εκεί. Το βρίσκω πολύ περίεργο.»
  • SHARE
  • TWEET