Εξώφυλλο, ημερομηνία κυκλοφορίας και teaser για το ντεμπούτο των War Dance

Από την Eat Metal Records το πρώτο album των Ελλήνων epic / power metallers

13/10/2014 @ 16:26
"Wrath For The Ages" θα ονομάζεται το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ των Ελλήνων epic / power metallers War Dance, με την κυκλοφορία του να αναμένεται στις αρχές του νέου έτους μέσω της Eat Metal Records.

Πιο συγκεκριμένα, το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει καταρχάς σε CD στις 9 Ιανουαρίου του 2015, ενώ στις 6 Μαρτίου θα διατεθεί και σε περιορισμένης έκδοσης βινύλιο.

Μία πρώτη γεύση για το μουσικό περιεχόμενο μπορείτε να πάρετε από το διάρκειας τεσσεράμισι λεπτών teaser που δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω του καναλιού της μπάντας στο You Tube. 

Το εξώφυλλο έχει φιλοτεχνήσει ο ελληνικής καταγωγής Ioannis, γνωστός για τις συνεργασίες του με συγκροτήματα όπως οι Deep Purple, Allman Brothers, Uriah Heep, Styx, Blue Oyster Cult, Dream Theater, King Crimson, Yngwie Malmsteen, Biohazard, Sepultura, Lynyrd Skynyrd, Fates Warning, Quiet Riot, Dokken, Johnny Winter, Extreme, UFO και Overkill.

Οι War Dance διέθεσαν τον περασμένο Απρίλιο μια εξαιρετική διασκευή στο κομμάτι "Δίας (Ύμνος Ψηλορείτη)" του Ψαραντώνη (Αντώνη Ξυλούρη), ενώ έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους ως support στους Manilla Road και τους Warlord. Νέες ημερομηνίες συναυλιών αναμένεται να ανακοινωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.


War Dance - Wrath For The Ages



  • SHARE
  • TWEET