Δύο Ενδελέχεια ξανά μαζί στη σκηνή

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και ο Παναγιώτης Κατσιμάνης μαζί μετά από 16 χρόνια

10/05/2017 @ 11:29

Δημήτρης Μητσοτάκης & Παναγιώτης Κατσιμάνης Live

"Τι Τραγούδι Να Σου Πω"

Guest: Απόστολος Ρίζος, Χατζηφραγκέτα

Οpening act: Bασίλης Ράλλης

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και ο Παναγιώτης Κατσιμάνης ξανά μαζί στη σκηνή μετά από 16 χρόνια!

Το συνθετικό δίδυμο της κλασικής περιόδου των Ενδελέχεια, που υπέγραψε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, τραγούδια όπως τα: "Τι Τραγούδι Να Σου Πω", "Βουτιά Από Ψηλά", "Δεν Είμαι Αυτός Που Θες" , "Να 'ρθω Κι Απόψε" και πολλά ακόμα αγαπημένα κομμάτια ζωντανά, ξανά, στη σκηνή με πενταμελή ορχήστρα και εκλεκτούς καλεσμένους σε μια μουσική παράσταση με τίτλο "Τι Τραγούδι Να Σου Πω", τίτλος εμπνευσμένος από το ομώνυμο εμβληματικό τους τραγούδι.

Ένα μουσικό πρόγραμμα που εκτός από τα παλιότερα τραγούδια των δύο δημιουργών, περιέχει και νέα κομμάτια από την τωρινή συνεργασία τους που αυτήν την περίοδο μας χαρίζει τραγούδια με τη μορφή ψηφιακών single. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα "Από Σένα Κρατιέμαι" και "Ρίξε Με Στην Αγάπη" και σύντομα αναμένονται κι άλλα.

«Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί τόσο συνθετικά, με την ανάρτηση τραγουδιών στο διαδίκτυο ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, όσο και σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων» δηλώνει το καλλιτεχνικό ντουέτο. Παλιές επιτυχίες και νέες πρoτάσεις σε ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που συμπληρώνουν αγαπημένες διασκευές με μια ορχήστρα εκλεκτών νέων μουσικών. Τη βραδιά ανοίγει ο πολλά υποσχόμενος Βασίλης Ράλλης που πρόσφατα κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Καλεσμένοι της βραδιάς ο Απόστολος Ρίζος και oι Χατζηφραγκέτα καλλιτέχνες που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις.

Δημήτρης Μητσοτάκης & Παναγιώτης Κατσιμάνης: τραγούδι, κιθάρες 

Παντελής Πέτρου: μπάσο, πλήκτρα
Kυριάκος Πέτρου: βιολί
Νίκος Χριστόπουλος: τύμπανα

Παρασκευή 19 Μάη 2017
Μουσική σκηνή: Ίλιον plus
Διεύθυνση: Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα 104 34
Τηλέφωνο: 21 0882 4383
Ώρα 22.00

Δημήτρης Μητσοτάκης & Παναγιώτης Κατσιμάνης

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET