Αποκαλύφθηκε το line-up του φετινού Glastonbury

Θα εμφανιστούν Florence & The Machine, Jamie T, Alt-J, Suede, Patti Smith – μυστήριο ο τρίτος headliner

14/04/2015 @ 23:57
Αποκαλύφθηκε το τελικό line-up του φετινού Glastonbury Festival, αλλά ο τελευταίος headliner, που θα έρθει να συμπληρώσει την τριάδα με τους Foo Fighters και τον Kanye West, παραμένει μυστήριο.

Στα ονόματα που θα εμφανιστούν στο μεγάλο φεστιβάλ στο Worthy Farm του Somerset, από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου του 2015, περιλαμβάνονται και αυτά των Florence + The Machine, Jamie T, Alt-J, Patti Smith, Super Furry Animals, Jungle, The Chemical Brothers, Suede, The Vaccines, The Maccabees, Motorhead, Alabama Shakes, Paloma Faith, Mark Ronson, Run The Jewels, Future Islands, The Fall, Pharrell Williams, Franz Ferdinand & Sparks, La Roux, Fat White Family και της Kate Tempest.

Οι Wolf Alice, Belle & Sebastian, Clean Bandit, Young Fathers, Peace, Enter Shikari, Spiritualized, Hot Chip, The Waterboys, FKA Twigs, Caribou, Ben Howard, Catfish and the Bottlemen, Mavis Staples, George Ezra, Courtney Barnett, Death Cab For Cutie, Father John Misty και η Sharon Van Etten θα δώσουν κι αυτοί το «παρών».

Εν τω μεταξύ, πάνω από 100.000 online υπογραφές έχουν μπει στο κείμενο με αίτημα να ματαιωθεί η εμφάνιση του headliner Kanye West. Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από όλη αυτή την διαδικτυακή διαμαρτυρία, ο Neil Lonsdale, δήλωσε πως «το Glastonbury είναι ένας θεσμός, οφείλει να έχει τα μεγαλύτερα ονόματα, τους μεγαλύτερους performer. Ο Kanye δεν τους αντιπροσωπεύει. Όταν είδα το όνομά του αντιστάθηκα στον πειρασμό να ουρλιάξω και αντ’αυτού εκσφενδόνισα το iPhone μου στην άλλη άκρη του δωματίου. Πριν δυο χρόνια είχαμε τους Rolling Stones να παίζουν το Σάββατο βράδυ και τώρα αυτό;!».

Δείτε παρακάτω την αφίσα με το πλήρες line-up.

Glastonbury Festival 2015 line-up poster
  • SHARE
  • TWEET