Ανεπιθύμητοι οι οπαδοί μπάντας που προκαλούν «απόλυτο χάος»

H αστυνομία της Alabama αντιδρά στην ανακοίνωση συναυλίας των Widespread Panic

23/04/2015 @ 10:42
Η jam rock μπάντα των Widespread Panic στις 22 Μαϊου θα παίξει ξανά στο Orange Beach της Alabama, κάτι που οι τοπικές Αρχές δεν θέλουν με τίποτα να συμβεί.

Ήδη, ο προσωρινός δήμαρχος επιτίθεται στους διοργανωτές για αυτή την απόφαση, με βαριές κατηγορίες για τους οπαδούς της μπάντας! Όλα αυτά, καθώς 22 με 24/5 γιορτάζεται το τριήμερο Memorial Day, ένα από τα εμπορικότερα της σεζόν για την πόλη, αλλά και τις ΗΠΑ.

«Όλες οι δυνάμεις μας, αστυνομία και πυροσβεστική  θα πρέπει να ασχολούνται με τους οπαδούς της μπάντας και δεν τι επιτρέπουμε. Προκαλούν το απόλυτο χάος και την τελευταία φορά που ήταν εδώ, μας έφτασαν όλους στα όριά μας. Mένουν σε άδεια και βρώμικα γκαράζ, κάνουν ντους στην παραλία» δηλώνει ο δήμαρχος με την αστυνομία να κάνει λόγο για 147 συλλήψεις το 2008 και 37 την επόμενη χρονιά, που είχαν ξαναπαίξει.

Από την πλευρά τους οι Widespread Panic δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα, αλλά ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του 12ου δίσκου στην 30ετή πορεία τους, μέσα στο 2015. Ο frontman, John Bell, δεν έδωσε πολλές πληροφορίες, λέγοντας απλά πως θέλουν να αποφύγουν τα πολλά overdubs στην ηχογράφηση, αφήνοντας την αρχική ιδέα και έμπνευση να «αναπνεύσει» μόνη της!

Είναι η πρώτη τους δουλειά, 5 χρόνια μετά το "Dirty Side Down" (διαβάστε εδώ την κριτική του Αντώνη Μουστάκα)το οποίο το Rocking.gr ψήφισε ως έναν από τους 30 καλύτερους δίσκους του 2010.
  • SHARE
  • TWEET