Goodbye Bedouin, Black Sand, Τα Νετρόνια

Πάτρα @ Dexameni Project

Goodbye Bedouin, Black Sand, Τα Νετρόνια Πάτρα @ Dexameni Project
Συγκροτήματα Goodbye Bedouin, Black Sand, Τα Νετρόνια
Ημερομηνία
Πόλη Πάτρα
Χώρος Dexameni Project
Διεύθυνση Παναχαίδος Αθηνάς, Πάτρα
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Joe Records, Dexameni Project
Διοργανωτής Joe Records

Joe Records Presents


GOODBYE BEDOUIN
Οι Goodbye Bedouin είναι μία pop-fuzz-garage μπάντα από την Πάτρα που αποτελείται από τους: Σπύρο Παπαϊωάννου (guitar, keyboards, vocals), Θεόδωρο Παπαδόπουλο (guitar, keyboards), Γεράσιμο Ασπρομάλλη (bass, vocals), Γιώργο Αμαξά (drums, tambourine, maracas) και Βασίλη Σμπήλια (vocals, guitar, tambourine), όλοι τους πρώην μέλη ανεξάρτητων μουσικών συγκροτημάτων της πόλης.
Τον Ιανουάριο του 2017 ξεκινούν τις πρώτες τους πρόβες. Λίγο αργότερα, αρχίζουν να παρουσιάζουν ζωντανά την δουλειά τους σε φεστιβάλ και σε ανεξάρτητες σκηνές σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Στα τέλη του 2017, με παραγωγό τον Μανώλη Αγγελάκη και μηχανικό ήχου τον Σάκη Μπάστα, ηχογραφούν στο Noisebox Studio στην Πάτρα τα δύο πρώτα τους κομμάτια Submarine και Youth που κυκλοφορούν σαν 7” single ενώ την άνοιξη του 2019 βρίσκονται πάλι στο Noisebox Studio μαζί με τον Σάκη Μπάστα, ηχογραφώντας 9 νέα κομμάτια που κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 2020 από την Inner Ear Records, με τίτλο «The Shaking People».


BLACK SAND
Οι Black Sand σχηματίστηκαν στην Πάτρα το 2021. Παίζουν αυτοσχεδιαστικό, κιθαριστικό ροκ, με αρκετές δόσεις θορύβου. Τα μέλη τους παίζουν εδώ και αρκετά χρόνια μαζί, κάνοντας πρόβες και συμμετέχοντας σε ανοιχτά τοπικά live κατά καιρούς (προ κορονοϊού), καθώς ήταν/είναι και μέλη σε άλλες μπάντες όπως οι Moofs, Anger Department, Astronuts, Goodbye Bedouin & Seven to Rhine. Οι επιρροές πάρα πολλές όπως stooges, velvet underground, sonic youth, post punk, indie rock, ψυχεδέλεια. Οι Black Sand αποτελούνται από τους: Γιώργο Αρλαπάνο – κιθάρα, Γιώργο Αμαξά -Τύμπανα, ντέφι, μαράκες, Γιάννη Πανταζόπουλο – μπάσο, Μένιο Λαμπρόπουλο – κιθάρα, φωνή.


ΤΑ ΝΕΤΡΟΝΙΑ
Τα Νετρόνια είναι ενα indie rock, post punk συγκρότημα και δημιουργήθηκε στο Αίγιο το φθινόπωρο του 2022. Αποτελούνται από τους Sakis Gallo - κιθάρα, Πάνος Κόλλιας - μπάσο, Κώστας Βαγενάς - ντράμς, φωνή.

Ένα δυνατό Live από τρεις μπάντες της δυτικής όχθης, για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς, Παρασκευή και 13 στη Δεξαμενή!
Είσοδος 6 ευρώ.
Σημεία προπώλησης.
Joe Records, Dexameni.
Έναρξη 21.30


Poster by Έλβις Λαμπρόπουλος @elvizzz

  • SHARE
  • TWEET