Mindthreat, Hylas, Euphrosyne

Αθήνα @ Temple Athens

Mindthreat, Hylas, Euphrosyne Αθήνα @ Temple Athens
Συγκροτήματα Mindthreat, Hylas, Euphrosyne
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Temple Athens
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 19:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

MINDTHREAT, HYLAS, EUPHROSYNE ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ TEMPLE ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η έναρξη της νέας συναυλιακής σαιζόν γίνεται με τους Αθηναίους MINDTHREAT. Το μελωδικό metalcore σχήμα, στις 2 Σεπτεμβρίου επιστρέφει στο γνώριμο στέκι του Temple για μια καθηλωτική εμφάνιση.

Το 2022 βρίσκει τους MINDTHREAT σε μια νέα εποχή ηχητικά, η οποία εγκαινιάστηκε την προηγούμενη χρονιά με την κυκλοφορία singles τα οποία έχουν συγκεντρώσει πάνω από 100Κ προβολές στο YouTube. Σκορπισμένοι πλέον στην Ευρώπη και την Αγγλία, τα μέλη συγκεντρώνουν εμπειρίες και εντυπώσεις τις οποίες μεταφράζουν σε αγνή έμπνευση.

Βιώνοντας λοιπόν μια πρωτόγνωρη δημιουργική περίοδο, οι MINDTHREAT ετοιμάζουν την επιστροφή τους στην ενεργό δράση με νέο υλικό (έχει προηγηθεί η κυκλοφορία του πρώτου δίσκου τους με τίτλο "Black Dreams" to 2018) και, μετά τη συναυλιακή απραγία την περίοδο της πανδημίας, είναι πιο γκαζωμένοι από ποτέ. Η μοναδική τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους ύστερα από 3 χρόνια υπόσχεται ένα full set με καλά κρυμμένους άσσους στα τραγούδια, κι αποτελεί ένα δρώμενο που δεν πρέπει κανείς να χάσει.

Έχοντας διανύσει μίλια συναυλιακής δραστηριότητας εντός κι εκτός συνόρων, τόσο σε headline shows όσο και σαν support σε μεγαλύτερους καλλιτέχνες (OCEANS ATE ALASKA, WHITECHAPEL, THE DEVIL WEARS PRADA), η σκηνική τους παρουσία αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά τους -όποιος έχει παρευρεθεί εξάλλου έστω σε ένα show των MINDTHREAT ανά τα χρόνια, ξέρει πολύ καλά τι να περιμένει: αναπάντεχα συμφωνικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, γκρουβάτα riffs, μεγάλα singalongs και κολλητικές μελωδίες.

Facebook
Instagram
Spotify
Youtube

Η ηχητική παλέτα της βραδιάς συμπληρώνεται με τους HYLAS και EUPHROSYNE.

HYLAS

Οι HYLAS είναι μία τετραμελής instrumental μπάντα από την Αθήνα που σχηματίστηκε το 2015 και η μουσική τους κινείται σε progressive post rock ύφος. Η πρώτη δισκογραφική τους δουλειά κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2019 με το όνομα "Athena". Η ιδέα του άλμπουμ γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μία τιμητική αναφορά στην πόλη που μεγάλωσαν και συνεχίζουν να ζουν τα περισσότερα μέλη του συγκροτήματος. Η συγκεριμένη δουλειά λειτουργεί ως καθρέφτης της πόλης. Πάνω του αντικατοπτρίζονται γκρι πολυκατοικίες με γκράφιτι στους τοίχους, νερατζιές στους δρόμους, μπαχάρια στην Αθηνάς, πολυπολιτσιμικές γειτονιές, αλλά και οι άνθρωποί της. Το "Athena" είναι ένα μωσαϊκό ανθρωπίνων βιωμάτων, διαθέσεων και συναισθημάτων.

Facebook
Instagram
Spotify

EUPHROSYNE

Οι Αθηναίοι newcomers EUPHROSYNE δημιουργήθηκαν από τους Έφη Ευαγγελινού (Φωνή) και Αλεξ Δεσποτίδη (Κιθάρα). Έχοντας μικρό χρόνο ζωής στο χώρο, κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με τα singles τους "Thorns above the skies" και "Rattus". Η μπάντα κυμαίνεται σε ατμοσφαιρική post black metal αισθητική σε συνδυασμό με ορχηστρικά στοιχεία. Το επερχόμενο χρονικό διάστημα ετοιμάζουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, η οποία θα ανακοινωθεί το φθινόπωρο. Το Line up της μπάντας ολοκληρώθηκε με τους Γιώργο Γαζή (μπάσο) και Κώστα Μάμαλη (ντραμς).

Facebook
Instagram
Spotify

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Facebook event
Date: Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου
Location: Temple (Ιάκχου 17, Αθήνα)
Doors: 19:30
Damage: 10€

  • SHARE
  • TWEET