Adolf Plays The Jazz, King Garcia

Αθήνα @ DeathDisco

Adolf Plays The Jazz, King Garcia Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Adolf Plays The Jazz, King Garcia
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Οι Adolf Plays The Jazz και οι King Garcia εμφανίζονται στη Death Disco ξορκίζοντας τον δυστοπικό χειμώνα που είναι καθοδόν.


ADOLF PLAYS THE JAZZ


Με όχημα τους τον θόρυβο που παράγουν οι ενισχυτές τους, τον κρότο από τα τύμπανα και τις φωνές τους (φωνή, σαξόφωνο, πλήκτρα) προσπαθούν να ντύσουν με ήχο τις ήττες, τις αποτυχίες, την σύγχυση και τον θυμό όλων όσοι αντιστέκονται στον κρατικό αυταρχισμό, στη φτωχοποίηση, τη διάλυση του κοινωνικού κράτους. Η απογοήτευση, ο θυμός, η βία, οι γυναικοκτονίες βρίσκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στα τραγούδια του Low Life, της τελευταίας κυκλοφορίας τους, που αφορά τραγικούς ήρωες των οποίων οι ζωές τους έχουν συντριβεί κάτω από τις ερπύστριες της καπιταλιστικής μηχανής. Θύματα αυτής της βαρβαρότητας που περιγράφεται ως η μόνη εναλλακτική. Δε μπορούν να χάσουν. Έχουν χάσει ήδη. Και όμως είναι αναγκασμένοι να δώσουν και άλλες μάχες.

KING GARCIA


Οι King Garcia ξεκίνησαν την πρωτοχρονιά του 2020, για να φτιάξουν καινούρια μουσική εμπνευσμένοι από παλιές ταινίες, κυκλοφορώντας το Magnolia.
Η ζωή στο μεταξύ, μεταμορφώθηκε η ίδια σε δυστοπικό σινεμά, ενώ οι King Garcia δημιουργούσαν πλέον εμπνευσμένοι από την πραγματικότητα. Κυκλοφόρησαν ένα video project, το Closer, με πλάνα από τους άδειους δρόμους των lock-down από 20 διαφορετικές χώρες. Λίγους μήνες μετά, ένα ακόμη κομμάτι, το We Echo, κυκλοφόρησε με την ατμόσφαιρά του να είναι έντονα επηρεασμένη από το κίνημα Black Lives Matter και τον αγώνα των καταπιεσμένων.
Οι King Garcia είναι ένα instrumental κουαρτέτο, το οποίο ακούγεται σαν μια ροκ μπάντα που εισέβαλε σε ορχήστρα του Έννιο Μορικόνε. Ο πρώτος δίσκος τους είναι στα σκαριά καθώς ξεκινούν τις live εμφανίσεις τους.


Κυριακή 4 Δεκεμβρίου
DEATH DISCO  (Ωγύγου 16, Ψυρρή)
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 7€

  • SHARE
  • TWEET