Munly And The Lupercalians, Manos Six + The Muddy Devil

Αθήνα @ Temple Athens

Munly And The Lupercalians, Manos Six + The Muddy Devil Αθήνα @ Temple Athens
Συγκροτήματα Munly And The Lupercalians, Manos Six + The Muddy Devil
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Temple Athens
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 18 / 20 e
Ώρα έναρξης 19:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's
Διοργανωτής
Munly & The Lupercalians w/ guests: Manos Six + the Muddy Devil
 
▶ Τα εισιτήρια κοστίζουν 18€ στην προπώληση και 20€ στο ταμείο.
▶ Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.
 
Ο θρύλος της dark americana Munly J Munly έρχεται στην Ελλάδα για να ενσαρκώσει συναυλιακά το project Munly & the Lupercalians και δεν είμαστε αρκετά έτοιμοι για αυτό!
 
Με τα δικά του λόγια: "Ποτέ δεν ασχολήθηκα με τους στίχους και τη θεματολογία μου, αυτά ήταν στο μυαλό μου από την αρχή της γραφής μου. Κάνω ό,τι κάνω από σεβασμό σε οποιονδήποτε προτίθεται να δώσει τον χρόνο, την προσοχή και τον κόπο του σε αυτό που κάνω. Σε μια ώρα σαν αυτή, οι φωνές των άδικα διωκόμενων δεν αρκούν. Όσοι έχουν μεγαλώσει με προνόμια πρέπει να προσφέρουν τη φωνή και τη θέση τους στην κοινωνία για να διορθώσουν επιτέλους τη διαρκή αδικία. Διάβαζα και έγραφα από μικρό παιδί. Δεν είναι πάντα κάτι που αγαπώ, αν και είναι αυτό που έχω επιλέξει να κάνω. Το παίρνω στα σοβαρά, μερικές φορές εύχομαι να μπορούσα να γράψω κάτι για την παραλία, κάτι για το ραδιόφωνο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να προσπαθήσω και να αποτύχω. Η φωνή που έχω χρησιμοποιείται καλύτερα στη λογοτεχνία και τη μουσική. Αδυναμία μου δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά οι περιορισμένες ικανότητές μου."
 
Την συναυλία ανοίγει το εωσφορικό dark americana, death country, neo-folk, black metal ακουστικό ντουέτο Manos Six + the Muddy Devil που έχει μόλις κυκλοφορήσει το ντεμπούτο full album του μέσω της Fucking Your Creation Records και για άλλη μια φορά θα επιχειρήσει μία ηχητική περιήγηση στα άδεια πεδία του αμερικάνικου νότου και στη μοναξιά των βάλτων του!
  • SHARE
  • TWEET