Lost Bodies

Αθήνα @ Ίλιον Plus

Lost Bodies Αθήνα @ Ίλιον Plus
Συγκροτήματα Lost Bodies
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ίλιον Plus
Διεύθυνση Πατησίων & Κοδριγκτόνως 17
Τηλέφωνο 210 8824383
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's
Διοργανωτής

Το Προρεβεγιόν των Χαμένων Κορμιών

Επιτέλους! Έπειτα απο 3 χρόνια, ξανά το πατροπαράδοτο προρεβεγιόν των Lost Bodies. Στο ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοριγκτώνος 17.

Οι Lost Bodies θα εμφανιστούν ζωντανά στο ΊΛΟΝ plus την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, στο πατροπαράδοτο Προρεβεγιόν σε μία συναυλία εφ’ όλης της ύλης.

Oι L. B. εμφανίζονται για πρώτη φορά στην ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Αθήναs κυκλοφορόντας 2 κασέτες τo 1988 και συμπληρώνουν πλέον 33 χρόνια συνεχούς παρουσίας έχοντας στο ενεργητικό τους 13 κυκλοφορίες σε cd’s και βινύλιο.

Η μουσική των L. B. βρίσκεται στις παρυφές τηs ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής και ενσωματώνει στοιχεία από το industrial, το trip-hop και το post-punk μέχρι το funk και την πειραματική μουσική, με αρκετά στοιχεία πρόζας, αυτοσαρκασμού και κοινωνικής σάτιρας.

Η μπάντα αποτελείται από τους : Θάνος & Σίλια (φωνή), Γιώργος (κιθάρα και φωνή), Βασίλης (μπάσο), Λέανδρος (κρουστά), Κωσταντής (κιθάρα) και Ίριδα (πλήκτρα).

******
ΙΝΦΟ

Lost Bodies Live
Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου
ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17

Τιμή εισιτηρίου – 8 eu

Τηλ. 2108824383

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Προπώληση: Viva.gr και σε όλο το δίκτυο της Viva
Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

youtube.com/lostbodies
lostbodies.gr
lostbodies.gr/blog

  • SHARE
  • TWEET