Sillyboy's Ghost Relatives, Colorgraphs

Αθήνα @ Temple Athens

Sillyboy's Ghost Relatives, Colorgraphs Αθήνα @ Temple Athens
Συγκροτήματα Sillyboy's Ghost Relatives, Colorgraphs
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Temple Athens
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's
Διοργανωτής

Sillyboy's Ghost Relatives είναι η ονομασία του one-man project του Αθηναίου μουσικού και παραγωγού Χαράλαμπου Κουρτάρα, στο οποίο ατμοσφαιρικές κιθάρες αναμειγνύονται με retro-pop synths και ταξιδιάρικες γκρούβες. Τα 3 χρόνια ύπαρξης του project με την μορφή πλήρους μπάντας ήταν γεμάτα σημαντικές φεστιβαλικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, κινηματογραφικές συνεργασίες, αλλά και ένα σπουδαίο δισκογραφικό συμβόλαιο με την Βρετανική Claremont 56, που τον Σεπτέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε το "In A Small Place", το οποίο λίγο καιρό μετά εξαντλήθηκε, αφήνοντας τον απόηχο ενός newcoming act, το οποίο δεν θα αργούσε να συζητηθεί. Σε ένα διάλειμμα από το στούντιο στο οποίο και βρίσκεται για την ηχογράφηση του δισκογραφικού διαδόχου, σε συνεργασία με τον MC Rako, ο Sillyboy ανεβαίνει στην σκηνή του συναυλιακού Ναού της Αθήνας, για μία ακόμη εκθαμβωτικά ατμοσφαιρική ζωντανή εμφάνιση, στην οριογραμμή της κατάνυξης.

Την συναυλία θα ανοίξει η Colorgraphs, κατά κόσμον Σήλια Τσιούφη, σε ένα public display της πειραματικής φάσης που διανύει, με soul και dance ηχοχρώματα να εναλλάσσονται σε ένα trip γεμάτο κίνηση, τόσο μουσική όσο και σωματική. Ξεμουδιάστε, ξυπνήστε και ετοιμάστε να απολαύσετε αυτή τη νέα μουσική περιπέτεια του κουαρτέτο της.

▶ Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ (προπώληση & ταμείο)

COVID-FREE EVENT:

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων, υποχρεούνται να επιδείξουν κατά την είσοδο:
▶ Έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης)
▶ Πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 (η ισχύς του ξεκινάει 14 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της τελευταίας δόσης)
▶ Ή πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

  • SHARE
  • TWEET