Katerine Duska, SneakyBlackBird

Αθήνα @ Κήπος Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Katerine Duska, SneakyBlackBird Αθήνα @ Κήπος Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
Συγκροτήματα Katerine Duska, SneakyBlackBird
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Κήπος Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
Διεύθυνση Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
Τηλέφωνο 210-7282000
Τιμή εισιτηρίου 10 / 12 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Megaron.gr
Διοργανωτής Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Minos EMI

KATERINE DUSKA 

Οpening Act | SneakyBlackBird

Νέα ημερομηνία
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου | 20:30

Η Katerine Duska [Κατερίνα Ντούσκα], η ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που πρωτοσυστήθηκε στο ελληνικό κοινό το 2013 μέσα από την επιτυχία του «One In A Million», επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου. Η συναυλία της που είχε προγραμματιστεί για τις 14/9 και αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 20:30.  

Η Katerine με τη ζεστή soulful φωνή της, το νέο μουσικό της σχήμα με φρέσκο πιο ηλεκτρονικό ήχο και την εκφραστική της σκηνική παρουσία, θα ερμηνεύσει κομμάτια από το πρώτο της άλμπουμ «Embodiment», διασκευές αγαπημένων της ελληνικών και ξένων τραγουδιών και θα παρουσιάσει υλικό από την νέα της δουλειά, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της.

Λόγω αλλαγής ημερομηνίας δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή του Σουηδού Albin Lee Meldau.

Τη συναυλία θα ανοίξει ο 20χρονος SneakyBlackbird στην πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου του single. 

SneakyBlackBird

Φλογερό ταπεραμέντο. Τουλάχιστον έτσι θα ήθελε να πιστεύει. Με μία εσάνς ρομαντισμού και πηγαίας μελαγχολίας που υπερκαλύπτει όλα τα προηγούμενα, γεννήθηκε μουσικά στην Αθήνα και εξελίχθηκε από θηλαστικό σε ένα θηλαστικό με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Τα όνειρά του είναι περισσότερα από τα όνειρα που χωράνε σε μία ζωή, αλλά αυτό συνήθως το ακούει από ανθρώπους δίχως όνειρα. Δεν καταλαβαίνει γιατί οι άνθρωποι επιμένουν να βάζουν μέντα σε σοκολατάκια και να αγαπούν και να μισούν όταν ήδη έχουν καταφέρει το πρώτο. Εμπνεύσεις του αποτελούν καλλιτέχνες όπως οι Radiohead, Jeff Buckley & Matt Corby και ο ήχος του προσομοιάζει τον ήχο από το καϊμάκι λίγο πριν χυθεί από το μπρίκι ένα βροχερό πρωινό του χειμώνα. Ζεστός, μελαγχολικός, ξεχειλίζοντας χαρμολύπη 

Για τυχόν αλλαγές ή επιστροφές εισιτηρίων το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τα Εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στο τηλέφωνο 210 72 82 333 ή μέσω της ιστοσελίδας megaron.gr

Συμπαραγωγή

ΜΜΑ και MINOS EMI

Τιμές εισιτηρίων
10 € (προπώληση), 12 € (αγορά την ημέρα της συναυλίας)
είσοδος δωρεάν για παιδιά κάτω των 6 ετών

Eισιτήρια 
210 72 82 333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public 

Πληροφορίες 
210 72 82 333 
megaron.gr

  • SHARE
  • TWEET