Son Lux, Kostadis

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Son Lux, Kostadis Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Son Lux, Kostadis
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 18 / 22 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Media Markt, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη)
Διοργανωτής

Son Lux Live

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Εισιτήρια: 18 ευρώ προπώληση, 22 ευρώ πόρτα

Προπώληση: Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Media Markt, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη)

Οι Son Lux ξεκίνησαν ως το προσωπικό πρότζεκτ του Ryan Lott, συνθέτη με έδρα το Λος Άντζελες, κλασική παιδεία, περιπετειώδη ιδιοσυγκρασία και αντιπάθεια στις μουσικές συμβάσεις. Ως one man band κυκλοφόρησε τα At​ ​War​ ​with​ ​Walls​ ​&​ ​Mazes​ (2008), W​​e​ ​Are​ ​Rising (2011) και Lanterns (2013). Το τελευταίο ήταν αυτό που τράβηξε πολλά υψηλού προφίλ βλέμματα επάνω του, χάρη σε κομμάτια όπως το σχεδόν υπνωτιστικά ατμοσφαιρικό Easy. Λίγο καιρό μετά παρέδωσε ένα εκπληκτικό πρώτο live επί αθηναϊκού εδάφους στο καλoκαιρινό Plissken του 2014. 

Την ίδια χρονιά στην μπάντα προστέθηκαν ως μόνιμα πλέον μέλη οι Νεοϋορκέζοι Rafiq​ ​Bhatia​ και ​Ian​ ​Chang.​ Μαζί κυκλοφόρησαν το Bones το 2015, συστήνοντας μας ένα μουσικό σύμπαν βασισμένο σε μια μείξη ηλεκτρονικής ποπ, πειραγμένης soul και άκρατου πειραματισμού, ο οποίος βρίσκεται στο απόγειό του στην πέμπτη και πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους Brighter Wounds. 

Στο Brighter Woods ο Lott παραδίδει την πλέον προσωπική του δουλειά σε επίπεδο τραγουδοποιίας. Κατά τη διάρκεια προετοιμασίας του δίσκου έγινε πατέρας και παράλληλα έχασε έναν πολυαγαπημένο του φίλο από καρκίνο, τη στιγμή ο Donald Trump γίνονταν ο νέος Πρόεδρος της Αμερικής. Το Brighter Woods αποδίδει με ακρίβεια όλη αυτή την τεράτια γκάμα συναισθημάτων, πότε με ψιθύρους, άλλοτε με σινεματικές εξάρξεις, πότε μια πιάνο και έγχορδα, άλλοτε με synths και παραμορφωτικά εφέ. Ταυτόχρονα αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα δουλειάς μιας τρομερά δεμένης μπάντας, που τα τελευταία χρόνια κινείται δαρκώς ανοδικά. 

Πρόσφατες συνεργασίες τους περιλαμβάνουν καλλιτέχνες όπως η Lorde, ο Woodkid και οι My Brightest Diamond, ενώ στις παράλληλες δραστηριότητες του Lott συγκαταλέγονται το all star rap-pop-folk project των Sisyphus, παρέα με τους Sufjan​ ​Stevens και Serengeti, καθώς και soundtracks ταινιών όπως Η Εξαφάνιση της Eleanor Rigby και Paper Towns.

Το live θα ανοίξει ο KOSTADiS, αυτοδίδακτος πολυοργανίστας, μηχανικός του ήχου και project architect στο οπτικοακουστικό project ‘Two Thousand Places‘, ενεργό μέλος των Wham Jah και Lost Bodies. Πολυπράγμων και πολυμήχανος, έχει συμμετάσχει σε άλμπουμ καλλιτεχνών όπως οι Acid Baby Jesus, In Trance 95 κ.α., ενώ έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικές δουλειές: τα UNLEASH (2016 Phase! Records) και SLUMBER - 3 Ways to Calm & Sleep peacefully το 2017. Σύντομα αναμένεται το καινούριο του album “FRAGMENTS”, που θα κυκλοφορήσει σε μορφή Split LP απο την Sweetohm recordings σε έκδοση 300 αντιτύπων σε μαύρο βινύλιο. Οι ζωντανές εμφανίσεις του KOSTADIS, βασιζόμενες εξ ολοκλήρου στον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό και τη διερεύνηση της διαταραγμένης ψυχικής ηρεμίας, συνθέτουν κάθε φορά ένα διαφορετικό εμμονικό μπλέξιμο σκέψεων, εμπειριών, απομονωμένων ήχων και
συναισθημάτων του μήνα, της εβδομάδας, της ημέρας, της στιγμής.

Links
vimeo.com/196384591
youtube.com/watch?v=7rk6BT9JzEc
facebook.com/KOSTADISmusic
soundcloud.com/kostadismusic

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET