Customize!

Αθήνα @ The Crow

Customize! Αθήνα @ The Crow
Συγκροτήματα Customize!
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος The Crow
Διεύθυνση Σινώπης 17
Τηλέφωνο 210-7789354
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 23:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, γαλοπούλες βασιλόπιτες, κουλούρια κλπ συνθέτουν ένα εορταστικό μωσαικό δεκάδων χιλιάδων θερμίδων και after the show τύψεων.Μα πως θα βγείτε το καλοκαίρι στην παραλία;;;;;;

Το Ινστιτούτο αδυνατίσματος CUSTOMIZE! The Hard n' Heavy Factory σας δίνει την λύση και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο όπως πάντα. Κάψτε τα περιττά λίπη γιορτάζοντας μαζί μας τον ερχομό του νέου έτους με το πρώτο Heavy metal live για το 2016.

Το πρόγραμμα αδυνατίσματος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Heavy metal ύμνους από αυτούς που δεν ακούτε συχνά από cover bands, progressive metal διαμάντια-τροφή για τον εγκέφαλο (η μοναδική τροφή που δε παχαίνει), power metal ξύλο (ως γνωστόν είναι η καλύτερη αερόβια γυμναστική) κουνιοτράμπαλα χοροπηδηχτά hard rock άσματα (για ενεργοποίηση του μεταβολισμού), και όλα αυτά υπο την εποπτεία ενός πολύ πρόσφατα δισκογραφημένου guest τραγουδιστή που ανήκει στο νέο αίμα της Ελληνικής σκήνης, ο οποιος ερχεται να σας αφήσει με ανοικτό το στόμα (και άδειο το στομάχι). Έξτρα μαστίγωμα από τον καλό μας φίλο Atreas Sotiropoulos στην κιθάρα, υπόδειγμα εγκράτειας και λιτής ζωής, παράδειγμα για όλους μας.

Ξεχάστε τους διαδρόμους,τις ζούμπες και τις pilates. Θα σας πιλατέψουμε εμείς μέχρι να αναφωνήσετε με όσο κουράγιο σας έχει απομείνει: "ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΩΩ ΤΙΠΟΤΑ!"

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016
The Crow Club
Ωρα έναρξης 23.30

Oι Customize! The Hard n' Heavy Factory είναι οι:
Γιάννης Κορωναίος – φωνητικά
Κρίστυ Κοκολαντωνάκη – φωνητικά
Ηλίας Κόσκωρης – κιθάρα
Γιώργος Δεσύλλας – κιθάρα, πλήκτρα
Γιώργος Μπουλμάνος – μπάσο
Μάνος Μάτσος – ντραμς

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
fb group: https://www.facebook.com/groups/658841640796384/
event link: https://www.facebook.com/events/1655954041344656/

  • SHARE
  • TWEET