Ανδριάννα Μπάμπαλη, Ρους, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία

Σαντορίνη @ Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης

Ανδριάννα Μπάμπαλη, Ρους, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία Σαντορίνη @ Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης
Συγκροτήματα Ανδριάννα Μπάμπαλη, Ρους, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία
Ημερομηνία
Πόλη Σαντορίνη
Χώρος Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης
Διεύθυνση Καρτεράδος
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης
Διοργανωτής -

2ο Φεστιβάλ Στρογγύλη

Τέσσερις ημέρες γεμάτες μουσική και τραγούδι σας υπόσχεται ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης στο δεύτερο Φεστιβάλ Στρογγύλη που θα διεξαχθεί 9 - 12 Ιουλίου 2015 στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Τη... φωτιά θα ανάψουν την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 η συντοπίτισσά μας Φλώρα Χρυσού με  τον εξαιρετικό τραγουδοποιό Χρήστο Νινιό, τον εκπρόσωπο της ελληνικής ροκ σκηνής Πέτρο Θεοτοκάτο και τον άνθρωπο... μπάντα Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, ενώ την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 την σκυτάλη θα πάρουν η υπέροχη Ανδριάννα Μπάμπαλη με τον νικητή του πρώτου διαγωνισμού Jumbing Fish Γιώργο Ρους και τις μεγάλες ερμηνεύτριες Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία.

Το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 στη σκηνή θα βρεθούν ο ένας και μοναδικός Θάνος Μικρούτσικος συνοδευόμενος απ' τον Κώστα Θωμαΐδη και την Αφροδίτη Μάνου, ενώ σε μία συνεργασία έκπληξη τα Κίτρινα Ποδήλατα θα πάρουν... φόρα και θα μας "απογειώσουν" παρέα με τον καταξιωμένο και πάντα επίκαιρο Πάνο Κατσιμίχα.

Την "αυλαία" του Φεστιβάλ θα ρίξουν την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 ο Μπάμπης Στόκας, που υπήρξε ένας εκ των βασικών μελών του συγκροτήματος Πυξ Λαξ και ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης μαζί με την "ρετρό"  Πέννυ Μπαλτατζή.

Την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες η τιμή εισόδου θα ανέρχεται στα 10 ευρώ. Να σημειωθεί ότι μέχρι και τις 10 Ιουλίου 2015 θα υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτείτε ενιαίο εισιτήριο για όλο το φεστιβάλ με τιμή 20 ευρώ.

Η ώρα έναρξης των συναυλιών θα είναι στις 20:30.

10 Ιουλίου 2015
Τιμή Εισόδου: 10 ευρώ

Ανδριάνα Μπάμπαλη -  Ρους
Για πρώτη φορά συνεργάζονται οι δύο καλλιτέχνες σ' ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στις μουσικές καταβολές τους που τους έφεραν στο σήμερα. Από Τρύπες και Ξύλινα Σπαθιά μέχρι Παπάζογλου και Μάλαμα, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά και δικά τους κομμάτια όπως το συντριπτικό χιτ του πρώτου νικητή του διαγωνισμού Jumping Fish Ρους "εξαιρέσεις", το "κόκκινο φως" ή τα τραγούδια "μοίρα μου έγινες", "δες καθαρά" και "Γίνε κομμάτια" της Μπάμπαλη.    

Ελένη Βιτάλη - Γλυκερία
Συνεχίζοντας τη μεγάλη επιτυχία του χειμώνα οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες του ελληνικού πενταγράμμου ενώνουν τις μαγικές φωνές τους για να χαρίσουν στο κοινό τους μία αξέχαστη μουσική παράσταση. Πρόκειται για μία... εντυπωσιακή συνύπαρξη επί σκηνής σ' ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια "σταθμούς" από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας, αλλά και μεγάλων Ελλήνων συνθετών.
  • SHARE
  • TWEET