Riverbed, The Last International Playboys

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Riverbed, The Last International Playboys Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Riverbed, The Last International Playboys
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Riverbed Live
w/ The Last International Playboys
6 D.O.G.S.
Tρίτη 19 Μαϊου στις 21:30
Είσοδος: 5 ευρώ

Οι Riverbed συναντώνται για πρώτη φορά με τους The Last International Playboys στην σκηνή του six d.o.g.s για να μας παρουσιάσουν, οι μεν πρώτοι κομμάτια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, οι δε δεύτεροι το υλικό από το EP τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Οι Riverbed είναι μια αγγλόφωνη rock μπάντα με επιρροές από την δεκαετία του '70 και με ένα δίσκο στο ενεργητικό της («Face of Reality|), όπως επίσης και αρκετά live σε μαγαζιά της Αθήνας. Ο ήχος τους ακροβατεί ανάμεσα σε γλυκές μελωδίες και δυνατά rock riffs. Θα παρουσιάσουν κομμάτια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά αλλά και διασκευές γνωστών κομματιών.

https://www.youtube.com/watch?v=oZFQSF18MV0 (running down link)
https://www.youtube.com/watch?v=Ge32eafg888 (face of reality link)
https://www.youtube.com/watch?v=Pzmbg075aDM (i believe link)

Οι The Last International Playboys έχουν υιοθετήσει ένα μελαγχολικό, alternative urban ύφος, που ταιριάζει σε μια μητρόπολη, όπως η Αθήνα. Πηγή της έμπνευσής τους είναι ο έρωτας, ο χρόνος, η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα. Ρίχνοντας κλεφτές ματιές στον ήχο και τις εικόνες του παρελθόντος που αγαπούν, αφήνουν τις ανησυχίες τους να τους οδηγήσουν στους δρόμους του σήμερα. Το πρώτο τους ΕP που ονομάζεται «Foreplay» έχει ηχογραφηθεί και η κυκλοφορία του αναμένεται σύντομα από την «The Sound of Everything». Περιλαμβάνει τέσσερα tracks τα «Dancing on my grave» - που είναι και το πρώτο τους video clip - «Ι will», «I walk alone» και «Miracle».

https://www.facebook.com/l.i.p.greece
https://www.youtube.com/user/thelastplayboys
  • SHARE
  • TWEET