Envy Never Dies

Αθήνα @ DeathDisco

Envy Never Dies Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Envy Never Dies
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

ENVY NEVER DIES @DEATH DISCO

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 οι Envy Never Dies κάνουν ποδαρικό στις εμφανίσεις για τη νέα χρονιά στη σκηνή του Death Disco, ο χώρος που όπως λένε οι ίδιοι τους βγάζει τον καλύτερο τους εαυτό.

Θα ακουστούν κομμάτια από τη 10χρονη πορεία του συγκροτήματος καθώς και γνωστές διασκευές.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00.

Λίγα λόγια για το συγκρότημα:

Οι Εnvy Never Dies δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2004. Αποτελούμενοι από εναλλασσόμενα κατά καιρούς μέλη με διαφορετικά μουσικά ακούσματα και εμπειρίες, χρειάστηκαν ένα σεβαστό χρονικό διάστημα για να αποκρυσταλλώσουν τον ήχο και τη σύνθεσή τους. Στη σημερινή του μορφή το σχήμα αποτελείται από τους: Kaisos(guitars,vocals), Ναταλία (bass, vocals), Λεωνίδας (drums), Κωνσταντίνος (keys,piano).

Το ύφος τους κινείται από to dark wave στις ηλεκτρικές post punk εκκενώσεις των Sonic Youth, και από τα ρυθμικά riffs των Pixies σε εκσυγχρονισμένες αλλά πάντα κλασικές blues εμπνεύσεις.

Τα τραγούδια τους μιλάνε για ακραίους έρωτες, καθημερινές ιστορίες και εγκεφαλικές καταστάσεις που κάνουν τόσο έντονη την παρουσία τους, ώστε να αξίζει κάποιος να τις διηγηθεί.

Το καλοκαίρι του 2013 κυκλοφόρησε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά από της b-otherside Records. Αυτό τον καιρό έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το δεύτερο δισκογραφικό εγχείρημα τους.

DEATH DISCO
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ / ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
Είσοδος 5 €
  • SHARE
  • TWEET