Rock & Lace, Mother Of Millions

Τρίκαλα @ Κεντρική Πλατεία

Rock & Lace, Mother Of Millions Τρίκαλα @ Κεντρική Πλατεία
Συγκροτήματα Rock & Lace, Mother Of Millions
Ημερομηνία
Πόλη Τρίκαλα
Χώρος Κεντρική Πλατεία
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής Pandora's Box Booking

Η ανεξάρτητη πολιτιστική κίνηση Pandora’s Box Booking παρουσιάζει περήφανα τους Rock Lace & Mother Of Millions Ζωντανά στην Κεντρική Πλατεία Τρίκαλα.

Σάββατο 03.05.2014
Πόρτες:21:00
Έναρξη:21:30
Είσοδος:3 ευρώ

Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/859332907417371/

Οι Rock & Lace δημιουργηθήκαν τον Μάιο του 2010 με διάθεση και προσδιορισμό να κάνουν κάτι ξεχωριστό δημιουργώντας και παίζοντας τη δική τους μουσική.

Το συγκρότημα αποτελείται από τέσσερα άτομα.

Ο ήχος τους κινείται γύρω από το σύγχρονο rock με επιρροές metal σε ξένο στίχο. Οι Rock & Lace είναι μια μπάντα με γυναικεία φωνητικά που παίζει ενεργητικές, ενδιαφέρουσες μελωδίες με ισχυρές κιθάρες, τύμπανα και δελεαστικές γραμμές στο μπάσο. Η δυναμική τραγουδίστρια τους από την Αυστραλία δίνει χρώμα στα σκοτεινά και heavy riffs τους δίνοντας ένα ξεχωριστό ήχο.

Έχουν εμφανιστεί Live σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας (Γυάλινο Μουσικό Upstage, Kookoo live, Mikes Irish Bar, Ghost House κτλ.) των Τρικάλων, της Λάρισας, τον Ιωαννίνων, του Βόλου και της Θεσσαλονίκης σε διαγωνισμό heavy rock/metal (battle of the bands) προχωρώντας στην τελική φάση όπως επίσης και στο Hard Rock Rising.

Έχουν παίξει support στους Pavlovs Dog στο Ζυγό, στους The Godfathers, στους Puressence, στον Craig Walker των Archive, με τους Domenica, στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στο Rocking under the Rocks Festival της Καλαμπάκας και στο Fringe Festival στο Γκάζι.

Επίσης έχουν εμφανιστεί και παίξει ζωντανά σε μουσικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές σαν το Ράδιο Άρβυλα, στο Kiss Fm, στο Βήμα Fm και στο Rock Fm.

Κυκλοφόρησαν 2 digital singles με τίτλους "No Exception" και "Midnight Madness" και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο τους Album με τίτλο Prey από την εταιρία Final Touch/Cobalt.

http://www.rockandlace.gr/
https://www.facebook.com/pages/Rock-Lace/148132481924130

Οι Mother Of Millions ξεκίνησαν την πορεία τους το χειμώνα του 2008, οδηγούμενοι από την θέληση να συνθέσουν και να παρουσιάσουν τη μουσική τους.

Απελευθερωμένη από το να κατατάξει τον εαυτό της σε κάποιο συγκεκριμένο μουσικό είδος, η μπάντα δουλεύει εντατικά πάνω στο υλικό της και τον χειμώνα του 2011 κυκλοφορεί ένα 4-track demo EP, προετοιμάζοντας ουσιαστικά το έδαφος για την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.

Το καλοκαίρι του 2012 οι Mother Of Millions μπαίνουν στο studio ξεκινώντας τις ηχογραφήσεις για την πρώτη full length κυκλοφορία τους. Οι διαδικασίες ηχογράφησης και παραγωγής ολοκληρώνονται μετά από ένα χρόνο και η μπάντα κυκλοφορεί το 2014 την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Human” από την Turkey Vulture Records / Bungalo Records / Universal Music Group Distribution (USA).

Σε ολόκληρη την διάρκεια της πορείας τους έχουν κάνει αρκετές live εμφανίσεις και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με αναγνωρισμένα συγκροτήματα. Αρκετά από τα live τους έχουν παρουσιαστεί στον έντυπο τύπο και σε websites που καλύπτουν την εγχώρια μουσική σκηνή.

Ο ήχος των Mother Of Millions χαρακτηρίζεται από μια έντονα πειραματική διάθεση που εμπλέκει περίτεχνους ρυθμούς με τη stoner rock/metal φιλοσοφία, την folk αισθητική και τις progressive rock μελωδίες.

Οι Mother Of Millions είναι οι:
George Prokopiou (vocals)
Kostas Konstantinidis (guitars)
Panos Priftis (bass)
Makis Tsamkosoglou (keyboards, samples)
George Boukaouris (drums, percussions)

http://www.motherofmillionsband.com/
https://www.facebook.com/motherofmillionsband

  • SHARE
  • TWEET