Τέλος ο Ragnar Zolberg από τους Pain Of Salvation

Ο Daniel Gildenlοw ζήτησε από τον κιθαρίστα και συνθέτη να αποχωρήσει και εκείνος του επιτέθηκε

01/05/2017 @ 12:28

Όπως έκανε ο ίδιος γνωστό, ο Ragnar Zolberg δεν ανήκει πλέον στους Pain Of Salvation, καθώς ο Daniel Gildenlοw του ζήτησε να αποχωρήσει.

Ο Zolberg μπήκε στην μπάντα το 2012 και αποχώρησε το 2013, λέγοντας πως τίποτα δεν ήταν όπως τα περίμενε. Όπως λέει ο ίδιος, ένα χρόνο μετά του ζητήθηκε να επιστρέψει και δέχτηκε, όταν ο Daniel ήταν στο νοσοκομείο.

Ο κιθαρίστας και συνθέτης του φετινού δίσκου -μαζί βέβαια με τον Gildenlοw- "In the Passing Light of Day", επιτέθηκε στον αρχηγό της μπάντας, κατηγορώντας τον για συμπεριφορά ίδια με όσα κατηγορούν τον Papa Emeritus τα άλλα μέλη των Ghost. Μεταξύ άλλων, έγραψε (ολόκληρη την ανακοίνωσε τη βλέπετε πιο κάτω):
«Mε τις θυσίες και την αφοσίωση πολλών, από εκεί που θα μας έδιωχνε η δισκογραφική, καταφέραμε να πουλήσουμε ένα ικανοποιητικό αριθμό δίσκων και να παίζουμε sold out συναυλίες.
Πέρασα υπέροχα με τους Gustaf Hielm, Daniel Karlsson και Léo Margarit και ήταν ο μόνος λόγος που παρέμενα τόσο καιρό.
Ο αρχηγός θεώρησε με το που τελείωσε ο δίσκος, ότι δεν ήταν πλέον "όλων" μας αλλά δικός του.
Για δουλειά 2 χρόνων έλαβα 1.000 ευρώ τα οποία δεν κάλυψαν ούτε καν το κόστος των ταξιδιών!
Επαγγελματικά πηγαίναμε καλά αλλά δεν πήραμε τίποτα πίσω, οικονομικά αλλά και πνευματικά. Ήθελα όλα όμως να κυλούν σωστά και ήρεμα παρά την άδικη μεταχείριση προς εμένα.
Ο Daniel όμως, αντί να προσφέρει κάτι καλύτερο ή ακόμα να αποδώσει εύσημα όπου έπρεπε, μου ζήτησε να φύγω από τη μπάντα.
Έμαθα τελικά πως ποτέ δεν πρέπει να θεωρείς δική σου και να παίρνεις όλα τα εύσημα για τη δουλειά άλλων. Δεν είναι σωστό και είναι ασέβεια».

  • SHARE
  • TWEET