Τα μέλη των Iron Maiden δεν έχουν ακούσει το "British Lion" του Steve Harris

10/10/2012 @ 11:43
Ο Steve Harris των Iron Maiden θεωρεί πως τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος δεν έχουν ακούσει τον προσωπικό του δίσκο, "British Lion".

Όπως δήλωσε, δεν ήθελε να τους αναγκάσει να ακούσουν τη νέα του δουλειά, και έως τώρα το έχει παίξει μόνο στον drummer, Nicko McBrain, όταν ο τελευταίος ζήτησε να το ακούσει.

Ο Harris σχολίασε σε συνέντευξη: «Όταν κάποιος από τους Maiden δουλεύει σε κάποιο άλλο project, κανείς δε μιλάει για αυτό. Ο Bruce και ο Adrian δεν αρχίζουν να το φωνάζουν στους υπόλοιπους και επομένως δεν ήθελα ούτε εγώ.»

«Ο Nicko μου ζήτησε να το ακούσει έτσι το έπαιξα για αυτόν. Οι άλλοι δεν το έχουν ζητήσει, γι' αυτό και δεν το έχω παίξει. Είναι απλό.»

Ο μπασίστας αρνείται και τους ισχυρισμούς ότι η προσωπική του δουλειά έχει γίνει από υλικό που απορρίφθηκε από τους Maiden.

«Δεν πρόκειται για τα σκουπίδια των Maiden», επιμένει. «Αυτά δεν είναι riffs που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω στους Maiden. Έγινε με άλλους ανθρώπους, και όταν έχεις διαφορετική ομάδα, το αποτέλεσμα δεν θα είναι Maiden.»
  • SHARE
  • TWEET