Συνεχίζεται το σήριαλ σχετικά με την εμφάνιση των Guns N' Roses στην τελετή του Rock And Roll Hall Of Fame

22/12/2011 @ 10:51
Φαίνεται πως η απόφαση για την εμφάνιση ή μη των Guns N' Roses στην τελετή εισαγωγής τους στο Rock And Roll Hall Of Fame θα παρθεί τελευταία στιγμή.

Τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος του Rock Hall, Joel Peresman, δήλωσε πως προσκεκλημένοι στην τελετή είναι όλα τα μέλη των Guns N' Roses εποχής "Appetite For Destruction", δηλαδή ο Axl Rose, ο Slash, ο Izzy Stradlin, ο Duff McKagan και ο Steven Adler, και πως έχουν όλοι επιβεβαιώσει ότι θα βρίσκονται στο Cleveland στις 14 Απριλίου, μαζί με τον Dizzy Reed και τον Matt Sorum.

Απαντώντας στους ισχυρισμούς του Peresman, ο Slash ξεκαθάρισε τη θέση του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. «Πρέπει να ξέρετε πως δε δέχθηκα καμία πρόσκληση, ούτε με κάποιον τρόπο δεσμεύτηκα να παραβρεθώ στην τελετή του Rock & Roll Hall Of Fame. Θα το εκτιμούσα αν δε βάζατε λόγια στο στόμα μου».

Και τώρα, μία σπάνια συνέντευξη του Axl Rose στους Los Angeles Times μάς αφήνει με ακόμη περισσότερα ερωτηματικά. «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για το τι ακριβώς είναι το Rock And Roll Hall Of Fame και την ίδια στιγμή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, οι θαυμαστές μας, για τους οποίους σημαίνει πολλά και είναι χαρούμενοι γι' αυτό», δήλωσε ο Axl.

Ο τραγουδιστής επανέλαβε για μία ακόμη φορά πως δεν υπάρχει κάποια απόφαση για το αν θα εμφανιστούν στην τελετή: «Δεν υπάρχει κανένα πλάνο ακόμη. Είμαστε απασχολημένοι με τους τωρινούς Guns N' Roses και θα είμαστε για ολόκληρη την επόμενη χρονιά».
  • SHARE
  • TWEET