Ο Paul McCartney ενώνει επί σκηνής τους Grohl, Novoselic και Smear (πρώην Nirvana)

Paul McCartney, Dave Grohl, Krist Novoselic και Pat Smear μαζί στη σκηνή, στο Seattle

23/07/2013 @ 01:45
Κατά την εμφάνισή του την περασμένη Παρασκευή στο Safeco Field του Seattle, ιδιαίτερη πατρίδα των θρυλικών Nirvana, o Paul McCartney προσκάλεσε στη σκηνή τους Dave Grohl, Krist Novoselic και Pat Smear, τα μέλη δηλαδή της τελευταίας σύνθεσης των Nirvana, πριν τη διάλυση του group το 1994.

Οι τέσσερίς του έπαιξαν στο encore το "Cut Me Some Slack" από το ντοκιμαντέρ του Grohl "Sound City" και τα κλασικά κομμάτια των Beatles "Get Back", "Long Tall Sally" (διασκευή Little Richard), "Helter Skelter", "Golden Slumber", "Carry That Weight" και "The End".

Σύμφωνα με τον McCartney, η ιδέα έπεσε στο τραπέζι πριν από μερικές εβδομάδες όταν ρώτησε τον Grohl (ο οποίος θα πήγαινε με την οικογένειά του στο Seattle) εάν οι υπόλοιποι θα ήθελαν ένα reunion. Ο Grohl τους ρώτησε, εκείνoι ήθελαν και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ο McCartney έπαιξε για πρώτη φορά με τον Grohl και τον Novoselic το "Cut Me Some Slack" στη φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία για τα θύματα του τυφώνα Sandy και επανέλαβαν το κομμάτι μερικές μέρες αργότερα, μαζί με τον Smear, στο Saturday Night Live.
  • SHARE
  • TWEET