O Billy Corgan δεν λέει όχι σε reunion των Smashing Pumpkins

Δείτε πως έδιωξε θεατή που ανέβηκε στη σκηνή στη διάρκεια συναυλίας

03/05/2016 @ 14:10

Ο Billy Corgan, ιδρυτής και βασικός συνθέτης των Smashing Pumpkins, είναι το μοναδικό μέλος του αυθεντικού lineup που συνεχίζει από το 1988.

Η τετράδα των Corgan, James Iha, D’arcy και Jimmy Chamberlain έμεινε μαζί έως το 1996 ηχογραφώντας τα "Gish" (1991), "Siamese Dream" (1993) και "Mellon Collie and the Infinite Sadness" (1995). Ο Chamberlain έχει αποχωρήσει -και έχει επιστρέψει- τρεις φορές, ενώ πριν λίγες εβδομάδες ο κιθαρίστας James Iha ανέβηκε με τον Corgan στη σκηνή μετά από 16 χρόνια!

Η μπασίστρια D’arcy Wretzky δήλωσε πρόσφατα πως ξεκίνησε να ασχολείται ξανά με την μουσική, μετά από πολλά προβλήματα υγείας και καταχρήσεων. Ο Corgan, με ποστάρισμα στο Facebook, της εύχεται τα καλύτερα και θυμάται πόσο οξυδερκής ήταν εκείνα τα χρόνια που ήταν μαζί. Μάλιστα αναφέρει τα ονόματα όλων, γράφοντας «γνωρίζοντας ο ένας τον άλλο και φτιάχνοντας τη μπάντα, άλλαξε τις ζωές μας προς το καλύτερο».

Ο ηγέτης των  Smashing Pumpkins δεν έγραψε οτιδήποτε για να σταματήσει τις φήμες για πιθανό reunion, ούτε όμως τις επιβεβαίωσε. Η είδηση είναι πως δεν ήθελε καν να ακούει τα ονόματα των Iha και D'Arcy για 16 χρόνια και τώρα γράφει καλά λόγια για αυτούς.

Την ίδια στιγμή, η τελευταία συναυλία της περιοδείας  In Plainsong στο Μέμφις, είχε ένα μικρό επεισόδιο, όταν θεατής ανέβηκε στη σκηνή ενώ η μπάντα έπαιζε τη διασκευή του "Angie" των Rolling Stones. Δείτε από εδώ τον τρόπο που ο Corgan τον έδιωξε...

  • SHARE
  • TWEET