Fuel Eater, 10 Code, Buffalo

Πάτρα @ Γιάφκα

Fuel Eater, 10 Code, Buffalo Πάτρα @ Γιάφκα
Συγκροτήματα Fuel Eater, 10 Code, Buffalo
Ημερομηνία
Πόλη Πάτρα
Χώρος Γιάφκα
Διεύθυνση Κανάρη 90
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Οι Fuel Eater παρουσιάζουν ζωντανά το "Soberian Kinship" στη ΓΙΑΦΚΑ

Μετά από ένα χρόνο οι Fuel Eater επιστρέφουν στην έδρα τους για να μας παρουσιάσουν το καινούριο τους πόνημα ονόματι "Soberian Kinship".

Κάνοντας ήδη μία πλήρως επιτυχημένη εμφάνιση στο Temple της Αθήνας, οι Fuel Eater έρχονται να επαναλάβουν τον ίδιο χαμό την Πέμπτη 8 Μαρτίου στη ΓΙΑΦΚΑ, παρέα με τους εξαιρετικούς 10 Code και τους νεοσύστατους, εγχώριους και ανερχόμενους Buffalo.

H πολυαναμενόμενη δεύτερη κυκλοφορία του συγκροτήματος, μετράει ένα μήνα ύπαρξης και έχει ήδη ενθουσιάσει το κοινό, ενώ έχει λάβει και διθυραμβικές κριτικές από κάποια από τα μεγαλύτερα sites και zines της Ελλάδας, καθιερώνοντας πλέον την μπάντα στο ιστορικό φάσμα της πατρινής σκηνής.

Οι 10Code, με έδρα την Αθήνα, μετράνε ήδη 7 συναπτά έτη ύπαρξης, δύο άκρως επιτυχημένα EP και δύο ακόμα πιο αγαπημένα Full Albums ονόματι “Swiftlets” και “Villains”. Μέσα στα χρόνια ύπαρξής τους έχουν σταθεί σε μεγάλα venues της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ με το κομμάτι “Superman’s Cape” κατάφεραν να παίξουν σε πολλούς mainstream ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην λίστα με τα αγαπημένα τραγούδια του Jamendo για το 2013.

Οι Buffalo (πρώην Stoned Buffalo) δημιουργήθηκαν στην Πάτρα το 2016. Στα δύο χρόνια της πορείας τους μετράνε πολλές ντόπιες εμφανίσεις και επιστρέφουν ανανεωμένοι για να ανοίξουν δυνατά αυτό το πολυαναμενόμενο event. 

Πέμπτη 8 Μαρτίου στη ΓΙΑΦΚΑ, πόρτες ανοίγουν 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ: 3 ευρώ

Το event στο Facebook: facebook.com/events/155574578426762

Η σελίδα των Fuel Eater: facebook.com/FuelEater

Ακούστε το  “Soberian Kinship” εδώ.

Η σελίδα των 10 Code: facebook.com/10Code

Η σελίδα των Buffalo: facebook.com/BuffaloTheband

  • SHARE
  • TWEET