Sometimes On Sunday

Ashes & Dust

Self Released (2023)
Από τον Θοδωρή Ξουρίδα, 19/07/2023
Ένα πανέμορφο rock τραγούδι από την καρδιά της Αμερικής
Πώς βαθμολογείτε το τραγούδι;

Κάποιοι γνωρίζουν την Wichita από το τραγούδι "Wichita Lineman", κάποιοι από τον στίχο "I'm goin' to Wichita, far from this opera forevermore" στο "Seven Nation Army" των White Stripes, κάποιοι ως την ιδιαίτερη πατρίδα των Manilla Road. Από την μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας του Kansas μας έρχονται οι roots rockers Sometimes On Sunday, με το δεύτερο τραγούδι από το επερχόμενο, δεύτερο άλμπουμ τους.

Το "Ashes & Dust" είναι ένα πανέμορφο rock τραγούδι, με όμορφους στίχους, συνολικά φανταστικές φωνητικές μελωδίες που ενισχύονται από τις πάντοτε ακαταμάχητες διφωνίες και μια εσάνς από το "Dust In The Wind" στο ρεφραίν. Συνθετικά και εκτελεστικά, κυριαρχεί η country/southern rock ατμόσφαιρα και επιβλητικότητα που ενίοτε μας αρέσει πολύ, με πολύ ωραία ανάπτυξη και χορταστική διάρκεια. Ό,τι πρέπει για ποτά, δρόμο και χιλιόμετρα, όχι απαραίτητα σε συνδυασμό.

Η συνολική εικόνα ενισχύεται από το επίσης πανέμορφο lyric video, αποκλειστικά με πλάνα της Wichita από αέρος και τον υπέροχο ατέλειωτο ορίζοντα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το "Stories We Tell Ourselves" διαδέχεται το περσινό ντεμπούτο "Starting From The Middle" και πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου.

YouTube | Spotify | Facebook

  • SHARE
  • TWEET