Bono και The Edge έπαιζαν ζωντανά σε σταθμό μετρό του Κιέβου

Οι δύο μουσικοί προσκλήθηκαν από τον Πρόεδρο της Ουκρανίας για μια ακουστική συναυλία αλληλεγγύης προς τον λαό της χώρας

09/05/2022 @ 12:04

Έπειτα από προσωπική πρόσκληση του Προέδρου της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky, οι Bono και Τhe Edge επισκέφθηκαν το Κίεβο την Κυριακή 8 Μαΐου για μια ακουστική συναυλία.

Συγκεκριμένα, τα δύο μέλη των U2, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον ουκρανικό λαό, εμφανίστηκαν σε σταθμό μετρό του Κιέβου, ο οποίος πλέον, εξαιτίας της ρωσικής εισβολής έχει μετατραπεί σε πολεμικό καταφύγιο.

Απευθυνόμενος προς το παρευρισκόμενο κοινό, μεταξύ του οποίου και αρκετοί στρατιώτες, ο Bono δήλωσε πως οι πολίτες της Ουκρανίας δεν μάχονται μόνο για την ειρήνη τους αλλά και για όλους αγαπάμε την ειρήνη.

Σύμφωνα με τους Irish Times, οι Bono και The Edge απέδωσαν ζωντανά το κλασικό "With Or WIthout You", ενώ κατά τη διασκευή του "Stand By Me" του Ben E King, προσάρμοσαν τους στίχους σε "Stand With Ukraine", καλώντας παράλληλα τον Ουκρανό τραγουδιστή Taras Topolya με το σχήμα του τους Antytila να τους συνοδεύσουν επί σκηνής. Επιπρόσθετα το δίδυμο έπαιξε και τα "Desire", "Sunday Bloody Sunday", "Angel Of Harlem" και "Vertigo".

Μπορείτε να δείτε σχετικά αποσπάσματα εδώ και εδώ.

  • SHARE
  • TWEET